Türkiye (Son Dakika) Bekle beni Balotelli! Küçük Muhammed protezine kavuşuyor

Bekle beni Balotelli! Küçük Muhammed protezine kavuşuyor

Paylaş
Bekle beni Balotelli! Küçük Muhammed protezine kavuşuyor

Adana’da enfeksiyon nedeniyle iki bacağı kesilen Muhammed’in protez bacağa kavuşup yeniden futbol oynama isteği POSTA’da yayınlanınca hayırseverler harekete geçti. 125 bin lira tutan masraf karşılandı. Şimdi heyecanla yeni bacaklarını bekleyen Muhammed’in tek dileği Adana Demirsporlu Balotelli ile futbol oynamak.

Hasan (33) ve Narin (30) Erol çiftinin 5 çocuğundan biri olan Muhammed’e (8) doğduğunda nadir görülen çift taraflı ’doğuştan kaval kemiği yokluğu’ tanısı konuldu. Hastalığın tedavisi yoktu. 8 ay önce ise Muhammed’in her 2 bacağında da enfeksiyon başgösterdi. Doktorlar, bu enfeksiyonun vücuda dağılmaması için Muhammed Erol’un 2 bacağını diz altından kesti. Küçük çocuk tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı. Futbol aşkıyla yanıp tutuşan çocuğa protez bacak alabilmek için aile kampanya başlattı.

Haberin Devamı

AYAĞA KALKACAK

Bu kampanyada 57 bin lira toplanabildi. Oysa masraf 125 bin lirayı buluyordu. Haber POSTA’da yayınlanınca Ogün Sever Okur adlı hayırsever tüm masrafı üstlendi. Kısa süre sonra protez bacağına kavuşacak olan Muhammed Erol “Adana Demirspor’u tutuyorum ve Mario Balotelli ile futbol oynamak istiyorum” dedi. Balotelli’nin takımdan ayrılması söz konusu. Ancak Muhammed, “Benim için gitmesin, beklesin” diye çağrıda bulundu.

Muhammed’in hüzünlü hikayesi 5 Ağustos'ta POSTA'nın birinci sayfasında yer almıştı.

"