Türkiye (Son Dakika) Bugün motorlar ve motokuryeler çalışacak mı? 10-11 Mart İstanbul’da motorlu kuryeler çalışıyor mu?

Bugün motorlar ve motokuryeler çalışacak mı? 10-11 Mart İstanbul’da motorlu kuryeler çalışıyor mu?

Paylaş
Bugün motorlar ve motokuryeler çalışacak mı? 10-11 Mart İstanbul’da motorlu kuryeler çalışıyor mu?

‘Bugün motorlar ve motokuryeler çalışacak mı?’ ‘10-11 Mart İstanbul’da motorlu kuryeler çalışıyor mu?’ soruları İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamanın ardından pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Valilik Twitter hesabından yapılan açıklamada kentte beklenen yoğun kar yapışı nedeniyle alınan önlemleri paylaştı, okulların 14 Mart tarihine kadar tatil edildiğini duyurdu. Açıklamanın ardından gözler, motokuryelere çevrildi…

İstanbul’da geçtiğimiz aylarda yaşanan kar yağışı nedeniyle motorlar ve motokuryeler valilik kararıyla çalışmalarına ara vermişti. Meteoroloji günlerdir İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışına ilişkin vatandaşları ve yetkilileri uyarırken, İstanbul Valiliği alınan önlemler kapsamında okulların tatil edildiğini ve AVM’lerin de erken kapanacağını açıkladı. Hem çalışan hem de müşteri pek çok kişi ise barın motorlar ve motokuryeler çalışacak mı? 10-11 Mart İstanbul’da motorlu kuryeler çalışıyor mu? araştırması yapmaya başladı…

Haberin Devamı

BUGÜN MOTORLAR VE MOTOKURYELER ÇALIŞACAK MI?

İstanbul Valiliği, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda İstanbul'da beklenen kar yağışı önlemleri ele alındı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden bugün saat 10.30'da alınan verilere göre 10 Mart 2022 Perşembe günü İstanbul için TURUNCU alarm verilmiştir.” denildi.

Kar yağışı nedeniyle alınan kararla motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı.

İSTANBUL'DA KAR ÖNLEMLERİ

Aynı zamanda Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu.

AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak.

Haberin Devamı

Tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferlerinin 9-13 Mart tarihleri arasında gece saat 02.00'ye kadar hizmet vereceğini duyurdu.