Türkiye (Son Dakika) Dehşet! Liselilerin yan bakma kavgasında bıçaklar konuştu

Dehşet! Liselilerin yan bakma kavgasında bıçaklar konuştu

Paylaş
Dehşet! Liselilerin yan bakma kavgasında bıçaklar konuştu

Denizli'de lise öğrencileri arasında çıkan 'yan bakma' kavgasında Ö.B., kendisi gibi lise öğrencisi olan F.A.'yı bıçaklayarak kaçtı. Kısa süre sonra olay yerine geri dönen genç, esnaftan yardım isteyen F.A.'yı ikinci kez bıçakladı. Bu dehşet anları ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Altıntop Mahallesi'nde meydana gelen olayda lise öğrencisi oldukları öğrenilen 16 yaşlarındaki F.A. ile Ö.B. arasında 'yan bakma' bahanesiyle tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Ö.B. yanında taşıdığı bıçakla F.A.'yı sol bacağından bıçaklayıp kaçtı. Yaralanan F.A. yakındaki bir iş yerine giderek yardım istedi. Bu sırada F.A.'nın arkasından yaklaşan Ö.B. tekrar bıçaklayıp, kaçtı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İş yeri sahibi ve çalışanları, F.A.’nın bacağına kemer ve bezlerle tampon yapıp kanamayı durdurmaya çalıştı. Çağırılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan F.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis ekipleri Ö.B.’yi yakalayıp gözaltına aldı.

Yaralı F.A.'ya ilk müdahaleyi yapan Habib Koç, bıçaklama olayının yaşanmasına üzüldüklerini belirterek, "Biz iş yerimizdeyken yaralının geldiğini gördük. Önce bir defa bıçaklanmış, sonra da bizim iş yerimizin önündeyken arkasından yaklaşan kişi tarafından ikinci kez bıçaklandı. Hemen kanayan bölgeye tampon yaparak kanamayı durdurduk. Sonra hastaneye kaldırıldı, sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik" dedi.

Haberin Devamı