Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 18 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 18 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 18 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

İstanbul Başakşehir Bahçeşehir'de bir kadının göletteki kazları çantasına koyarak çaldığı yönünde sosyal medyada paylaşılan videoya ilişkin emniyetten açıklama yapıldı. Emniyet, kadınların kendilerine ait olan kazları gölete bırakmak için getirdikleri ve güvenlik görevlilerinin izin vermemesi üzerine de kazları tekrar götürdüklerinin belirlendiğini açıkladı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan Tokatspor Kulubü Başkanı Ufuk Akçekaya tutuklandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucunda P. Tğm. Ömer Faruk Civelek’in şehit olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Ukrayna tarafından Kırım'a bir saldırı olması durumunda karşılık vereceklerini söyleyerek, "Kırım'a saldırı olursa Ukrayna'yı kıyamet bekliyor" dedi.

Şanlıurfa''da bir otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında, otele düğün için gelen sanatçıların da olduğu 23 kişi dumandan etkilendi.

Güne Dair Notlar

  • 18 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,36 TL, euro ise 17,53 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Suçlu, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Duy Beni, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Sevmek Zamanı

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show

Akşama ne yesek?

  • SÜZME MERCİMEK ÇORBASI
  • MANİSA KEBABI
  • MEVSİM SALATA
  • ÇARŞAF BÖREĞİ
  • KAKAOLU SÜTLAÇ

Tarifler için tıklayın!

 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınızın üzücü durumlara neden olmasını istemiyorsanız, zevklerinizle ilgili bazı acil önlemlere başvurmalısınız. Sınırlı yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

BOĞA: Doğal davranışlarınız takdir toplamanıza neden oluyor. Hiç kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Bazı çalışma arkadaşlarınızın desteğini de arkanızda hissedeceksiniz. Gerekli bilgiler size eksiz geliyor.

İKİZLER. İletişim gezegeni Merkür’ün hareketi sayesinde uzun süredir maddi problem yaratan işlerinizi gözden geçirceksiniz. Bugün, iletişim konusunda istediğiniz performansı yakalamanız mümkün değil.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İletişim gezegeni Merkür alacağınız kararlarda aşama kaydetmenizi sağlayacak. Hızlı düşüneceksiniz, işler netlik kazanacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek atılımlarınız için katalizör görevi üstlenecek.

ASLAN: Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündemde. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün, istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, cesur davranıyorsunuz.

BAŞAK: Atılım için uygun bir gün. Harcama ve yatırımlar için gerekli dengeye sahip olacak ve bazı pürüzlere kesin çözüm getireceksiniz. Yaşadığınız olumsuzluklar karşısında yaptığınız müdahaleler olumlu sonuç veriyor.

TERAZİ: Kişisel özelliğinizi sosyal yaşantınızla bütünleştirmeyi iyi biliyorsunuz. Aşk gezegeni Venüs size cazip bir hava kazandırıyor, çılgın düşünceler veriyor. Karşınızdaki kişinin duygusal yönleri ilginizi çekebilir.

AKREP: Düşüncelerinizde ısrarcısınız. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyorlar. Tepki almaktan korkmayın.

Haberin Devamı

YAY: Bugün sizinle yarışmak imkansız. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Çılgın fikirlerle çevrenizin karşısına çıkıyorsunuz.

OĞLAK: Duygusal konularınıza ailenizin karışması hoş olmuyor. Onların fikrini almak için fikir danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Karşı tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

KOVA: Sevdikleriniz için para harcamaktan çekinmediğiniz için beklenmeyen hesaplar canınızı sıkabilir. Partnerinizin önereceği teklife sıcak bakıp olayları değerlendirerek fikrinizi söylemelisiniz.

BALIK: Maddi konularda fazla beklenti içine girdiniz. Bir zamanların sakin insanına bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Kendinizden şikayet ettiğiniz zamanlar o kadar çok ki. Sizi eleştirmelerine fırsat vermeyin.