Türkiye (Son Dakika) Düğün hazırlığı yapan nişanlı çifti feci kaza ayırdı!

Düğün hazırlığı yapan nişanlı çifti feci kaza ayırdı!

Paylaş
Düğün hazırlığı yapan nişanlı çifti feci kaza ayırdı!

Konya’da kontrolden çıkan otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada, düğün hazırlığı yapan ve aynı bankada çalışan nişanlı çiften İzzettin Öztürk hayatını kaybetti, Sevim Ergüner ise ağır yaralandı. Çiftten geriye yola savrulan gelinlik kaldı

Konya'da aynı bankada çalışan İzzetin Öztürk ve nişanlısı Sevim Ergüner, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' nedeniyle hafta sonu tatilinin üç güne çıkmasını fırsat bilip düğün alışverişi için İzmir'e gitti. Alışverişini tamamlayan nişanlı çift, Konya’ya dönmek üzere yola çıktı. İzzettin Öztürk'ün kullandığı otomobil, Konya'ya yaklaşık 60 kilometre kala bilinmeyen nedenle kontrolden çıkıp refüje çarptı.


İzzetin Öztürk ve nişanlısı Sevim Ergüner

Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobildeki nişanlı çift ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası İzzettin Öztürk’ün öldüğünü belirledi. Sevim Ergüner ise yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ergüner’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.


GELİNLİĞİ YOLA SAVRULDU


Üniversite yıllarından itibaren tanıştıkları ve yaklaşık 1 yıldır nişanlı oldukları belirtilen çiftin düğün hazırlığı yaptığı, ev kiraladığı ve önümüzdeki Ramazan Bayramı’ndan sonra düğün yapacağı belirtildi.



Kazadan geriye ise otomobilden yola savrulan gelinlik kaldı.

Tolga YANIK/ KONYA, (DHA)

Haberin Devamı