Türkiye (Son Dakika) Ekipler onun için seferber olmuştu! Acı haberi geldi

Ekipler onun için seferber olmuştu! Acı haberi geldi

Paylaş
Ekipler onun için seferber olmuştu! Acı haberi geldi

Antalya'da 6 yaşındaki Afgan çocuk kayboldu. Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirilirken, kayıp çocuğun bulunması için su seviyesi düşürülen kanalda dalgıçlar el ele tutuşup zincir oluşturarak arama yaptı. Afgan Şkavkat Riza Safi'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Aksu'ya bağlı Karaöz Mahallesi'ndeki bir serada işçi olarak çalışan Afgan ailenin erkek çocuğu, saat 11.00 sıralarında ortadan kayboldu.

Haberin Devamı
Kayıp Afgan çocuğun cansız bedenine ulaşıldı Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 6 yaşındaki Afgan Şkavkat Riza Safi'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Ailesinin, sera sahipleriyle görüşmesi sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kayıp ihbarı yapıldı. Bunun üzerine bölgeye AFAD, deniz polisi, iz takip köpekleri ve uzmanlar sevk edildi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 6 yaşındaki Afgan Şkavkat Riza Safi'nin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp çocuğun düştüğü değerlendirilen kanalda el ele tutuşup zincir oluşturarak arama yapan deniz polisi, yaklaşık 7 kilometre ileride su içinde çocuğun cansız bedenini buldu.