Türkiye (Son Dakika) Evinde ölü bulunan Aleyna Çakır hakkında Ümitcan Uygun'dan itiraf

Evinde ölü bulunan Aleyna Çakır hakkında Ümitcan Uygun'dan itiraf

Paylaş
Evinde ölü bulunan Aleyna Çakır hakkında Ümitcan Uygun'dan itiraf

Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin itiraflarda bulundu. Müge Anlı'nın konuyu gündeme getirmesinin ardından Çakır'a şiddet uyguladığı gece hakkında konuşan Uygun, "Çok sarhoştum, benim cezamı abim verdi" diyerek yaşananları anlattı.

Aleyna Çakır, Ümitcan Uygun ve annesi Gülay Uygun olaylarına ilişkin son gelişmeler yakından takip edilirken bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin itiraflarda bulundu.

Haberin Devamı

"Aleyna Çakır benim çok sevdiğimdir. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. Sosyal medyada bazı videolar çıktı. O videoda yaptıklarımdan ötürü son derece hatalıyım. O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı.Yaptıklarımdan pişmanım başta Aleyna'nın ailesine başsağlığı diliyorum ve... ağabeyimden özür diliyorum. Ama ben bu konu hariç suçsuzum. Karalamalara karşı diyecek bir şeyim yok. Üzüntümü sessiz yaşıyorum. Benim cezamı da... ağabeyim vermiştir."

ATV habere ulaşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir genç kiz ifadesinde "Düğününde otururken Ümitcan ile birlikte 6 kız geldi. 19-20 yaşları arasında. Ümitcan'ın annesine seslendiler.

Haberin Devamı

Yurtta çalışıyorum bunları ben büyütüyorum. Beni seviyorlar dedi. Kızlarla sohbet ederken biz 18 yaşını doldurduk, bize ev açtı. Şu an Ümitcan ile birlikteyiz bizi çalıştırıyor dedi. Annesi de söyledi..." dedi.

Küçük yaştaki kızları kandırarak pavyonda çalıştırıyor

Bir başka tanığın ifadesine göre; "Kızın deyişine göre; biz burada müşteri bulmaya geldik gibisinden konuştuk, sonra mahallenin gençleri ile gitti..." Küçük yaşlarda kızları gazino ve pavyon ve bar ortamına götürdüğüne dair ifadeler geldiği belirtildi.