Türkiye (Son Dakika) Genç kadını adım adım takip eden şüpheliden 'pes' dedirten savunma

Genç kadını adım adım takip eden şüpheliden 'pes' dedirten savunma

Paylaş
Genç kadını adım adım takip eden şüpheliden 'pes' dedirten savunma

Taksim'de genç kadını adım adım takip eden sapık kameraya yansımıştı. Polisin filmleri aratmayan operasyonuyla etkisiz hale getirilen şahıs için yakalama kararı çıkarıldı. Amacının kadını taciz etmek olmadığını söyleyen şahıs, “Ben kadını korumak amacıyla yanında yürüdüm. Linç ediliyorum, evimden ve işimden edildim” dedi.

İstiklal Caddesi’nde genç kadını takip ederek taciz ettiği ileri sürülen ve polisler tarafından yakalanan adamın ifadeleri ortaya çıktı. Amacının kadını korumak olduğunu iddia eden adam. "Linç ediliyorum, evimden ve işimden edildim” dedi.

Haberin Devamı

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre, Geçen gün İstiklal Caddesi'nde genç kadını takip ettiği anlaşılan bir şahıs güven timleri tarafından fark edilerek gözaltına alınmıştı

"Kadını korumaya çalışıyordum"

Sezer T. isimli 30 yaşındaki genç adam, hakkında çıkan haberler nedeniyle bugün İstanbul Adliyesi'ne gelerek suç duyurusunda bulundu.

Açıklamalarda bulunan adam, "Taksimde hasta olduğunu sandığım bir kadın gördüm. Yoldan geçen başka şahıslar bana kadınla ilgili sorular sorup götürmek istediklerini söylediler.Ben de bunun üzerine genç kadını korumak amacıyla yanında yürümeye başladım. Amacım taciz etmek değildi. Tek amacım kendisini korumaktı" dedi.

Şaşırtan ifadeler

Şahsın verdiği ve görüntüler nedeniyle inanılması neredeyse imkansız olan ifadeler şöyle son buldu; Bu nedenden dolayı yanlış anlaşıldım.

Haberin Devamı

Beni linç ettiler. İşimden ve evimden oldum. İnsanların yüzüne bakamıyorum" diyerek olayda yanlış anlaşılmasına neden olan şahıslardan şikayetçi oldu.

Kadın şikayetçi olmadı iddiası

Öte yandan kendisinin takip ettiği ileri sürülen kadın iddiaya göre olay nedeniyle şikayetçi olmadı.

Savcılıktan talimat geldi

Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan şahıs polisteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Ancak bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı polis merkezine şahsın gözaltına alınarak mevcutlu şekilde adliyeye getirilmesi talimatını vermişti.