Türkiye (Son Dakika) Giyinme kabini önünde 'İçeriyi mi gözetliyorsun' kavgası! Ortalık savaş alanına döndü

Giyinme kabini önünde 'İçeriyi mi gözetliyorsun' kavgası! Ortalık savaş alanına döndü

Paylaş
Giyinme kabini önünde 'İçeriyi mi gözetliyorsun' kavgası! Ortalık savaş alanına döndü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Outlet Center AVM'de, bir kadın mağazasında eşlerini bekleyen müşteriler birbirine girdi. Bir müşteri, eşini bekleyen diğer müşteriye, 'İçeriyi mi niye gözetliyorsun' deyince ortalık karıştı.

Geçtiğimiz Perşembe günü Outlet Center AVM'de bulunan bir mağazada meydana gelen olayda, aileleri ile alışverişe gelen iki müşteri mağaza içinde eşleri ürünleri denerken beklemeye başladı.

Haberin Devamı

MAGAZA ÇALIŞANLARI AYIRDI

Giyinme kabinlerinin önünde bekleyen müşterilerden biri, yine hanımını bekleyen bir diğer müşteriye, 'Niye burada bekliyorsun. İçeriyi mi gözetliyorsun?' dedi. Bunun üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Giyinme kabinlerinin önünde birbirine giden iki müşteriyi mağaza çalışanları ayırdı.

Kadın mağazasında 'İçeriyi mi gözetliyorsun' kavgası Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Outlet Center AVM'de, bir kadın mağazasında eşlerini bekleyen müşteriler birbirine girdi. Bir müşteri, eşini bekleyen diğer müşteriye, 'İçeriyi mi niye gözetliyorsun' deyince ortalık karıştı. İzmit ilçesinde bulunan Outlet Center AVM'de, bir kadın mağazasında eşlerini bekleyen müşteriler birbirine girdi. Bir müşteri, eşini bekleyen diğer müşteriye, 'İçeriyi mi niye gözetliyorsun' deyince ortalık karıştı.

MAGAZA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Ardından AVM güvenliği olaya müdahale ederken, olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. Müşterilerden birisi güvenlik amacıyla mağaza içinde bekletilirken, dağılan kıyafetleri çalışanlar topladı. Kimsenin şikayetçi olmaması üzerine polis ekipleri herhangi bir işlem yapmadı.