Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 1 Haziran 2022

Güne Başlarken | 1 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 1 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 İstanbul'da asker eğlencesinde yakılan meşale, 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Meşalenin patlaması nedeniyle ellerinde yanıklar oluşan yaralılar, tedavi altına alındı.

İstanbul Esenyurt’ta 2 erkek çocuğa cami avlusunda tacizde bulunduğu ileri sürülen Suriye uyruklu M.A.B. cemaat tarafından linç edilmek istendi. Polisin şüpheliyi öfkeli kalabalığın elinden alıp adliyeye getirdi.

İstanbul'da Bebek sahilinde uygunsuz şekilde hareket ettikleri için gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Özgür K. tutuklanırken, Carmen Maria T. ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alındı.

Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamada, hava sıcaklıkları tüm yurtta mevsim normallerinin 4 ila 12 derece üzerinde seyredecek denildi. 

Haberin Devamı

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde çiftçi Mustafa Yüksel'in zeytin tarlasında su bulmak için açtığı kuyudan çıkan siyah ve yanıcı maddenin Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan incelemesi sonucunda yüzde 94'ü su, yüzde 6'sı ise çok kaliteli petrol olduğu belirlendi. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "TPAO yetkilileri kısa sürede sahaya gelerek bölgede rezerv tespit çalışması için kuyu açma çalışması başlatacak." dedi.

 

Güne Dair Notlar

  •  1 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,39 TL, euro ise 17,58 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Seversin, STAR TV: 20.00 Sinema: Arif V 216, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kuruluş Osman

SHOW TV: 20.00 Sinema: Sen ve Ben, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Akşama ne yesek?

  • YAYLA ÇORBASI
  • ENGİNAR
  • ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI
  • BROWNİE CHEESECAKE 

Tarifler için tıklayın!

 

 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Hızlı düşünüp acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve çekicisiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Birtakım zorluklarla karşılaşmanız sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir.

BOĞA: Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze edeceksiniz. İletişimde isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için planlarınızı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

Haberin Devamı

İKİZLER: Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları onun açısından da değerlendirmelisiniz. Çekiciliğinizi çevreniz üzerinde deneyebilir ve başarı sağlayabilirsiniz. Seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz.

YENGEÇ: Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alışverişi içindesiniz. Aranılan biri olmaktan mutluluk duyacaksınız.

ASLAN: Çevrenizle farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Günün ilerleyen diliminde kendinizle ilgili planlarınızı aktif ve hızlı bir şekilde uygulayacaksınız.

BAŞAK: Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşkta doğru zamanı beklemelisiniz. İlişkilerinizde istediğiniz ilgiyi göreceksiniz. Arkadaşlarınızın bazı tekliflerine kayıtsız kalamayacaksınız.

TERAZİ: Sürekli değişim içindesiniz. Partnerinize samimi davranıyorsunuz. Bağımsızlık duygularınızda çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyorsunuz. Davranışlarınız sizi ön plana çıkaracak.

Haberin Devamı

AKREP: Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu fark ediyorsunuz. Duygusal yaralanmalara açık bir gün. Olayları derin algıladığınız için değerinizin anlaşılmaması sizi kırıyor. Kaygılarınız daha da artıyor.

YAY: Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çektiğiniz için herkes sizden farklı şeyler bekliyor. İşinize bağlığınızın sağlığınıza olan etkisini düşünmeli ve çalışırken kendinizi fazla kaptırmamalısınız.

OĞLAK: Yoğun çalışma temponuz sayesinde birçok başarı gelecek. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Elinizdeki işe odaklanmalısınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere çok daha yakın davranmalısınız.

KOVA: İşbirliğini sevmeniz çevrenizin kalabalıklaşmasını sağlıyor. Enerjinizi sosyal ilişkilerinize kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Güzel fırsatlar gündeme gelecek.

Haberin Devamı

BALIK: Bugün çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesiniz çabuk geçiyor, her işinizi yarım bırakıyorsunuz. Biraz daha sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız.