Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 1 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 1 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 1 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, evini su basan 20 yaşındaki Busenur Doğanay, hayatını kaybetti.

Didim açıklarında bir grup kaçak Göçmen ihbarını alan Sahil Güvenlik Botu, Yunan unsurları tarafından Türk karasularına itilen 28 kaçak göçmeni kurtardı. Kamerun uyruklu hamile Havol Cepta'nın denizin ortasında botta doğum yaptığı ortaya çıktı.

İkinci kez toplanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu sonrasında TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Nazmi Irgat, asgari ücrette ara zam tekliflerini ilettiklerini belirterek, "İnsanca yaşayabileceğimiz bir ücreti ifade ettik. Geldiğimiz noktada işverenlerin istekleri oldu. 6 bin 391 lira açlık sınırını ifade ettik, bunun altında kalmasın dedik" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 1 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 16,68 TL, euro ise 17,44 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Sinema: Çember: Yolun Sonundaki Kız (KANAL D)

Yerli Dizi: Ah Nerede (STAR)

Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Sinema: Sahte Kabadayı (SHOW)

Yerli Dizi: Gizli Saklı (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ:

KOÇ: Çevrenizle işbirliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirin. Kardeşlerinizin sorunları gündeme gelebilir. Bugün dinamik yapınızı ortaya çıkarın.

BOĞA: Aktif yapınızı ön plana çıkarabilecek işlerle uğraşmalısınız. Enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. Bugün zıtlaşmalara dikkat edin.

İKİZLER: Enerjik yapınızı zorlayan işleri seviyorsunuz. Sıradan işler size göre değil. Bugün, şartlarınızı zorlayın. Zaman akışı içinde bazı olayları kendinize göre yeniden yapılandırıyor ve yaşama geçiriyorsunuz.

YENGEÇ: Kendinizi bitkin hissetmeniz için sebep yok. Sadece sorumlulukların artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. İş arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz, dikkat.

ASLAN: Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden karşınızdakileri kırıyorsunuz. Duygusal konularda fikirleriniz açıklarken net konuştuğunuz için sorun çıkabilirsiniz. Dostlarınızla görüşmelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Titiz ve disiplinli yapınız işe yarayacak. Bazı olayları güçlü mantığınızla çözüyorsunuz. Yeni yatırımlar söz konusu. Aşkta, alışkanlıklarınıza bağlı yaşamak hoşunuza gidiyor. Disiplinli yaşamak istiyorsunuz.

TERAZİ: Dengeli ve yeniliklere açık yapınız her zaman göz dolduruyor. Bolluk gezegeni Jüpiter’in etkisiyle yaşamı enerjik algılıyorsunuz. Ailenizin bazı sorunları için çaba harcamak zorunda kalabilirsiniz. Uzlaştırıcı olmalısınız.

AKREP: Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündemde. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, cesur davranıyorsunuz.

YAY: Düşüncelerinizde ısrarcısınız. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına çözüm getirdiğiniz kişiler sizi savunuyorlar. Aşk yaşantınız bundan etkilenecek.

OĞLAK: Düzeni seven biri olarak baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman başarılı oluyorsunuz. Bilinçaltınızda sizi yönlendiren olaylarla mücadele ediyorsunuz. Çelişkileriniz fazla.

Haberin Devamı

KOVA: Güvensizliğinizi yendiğiniz zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün, Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Sorunlarınıza dış etkenleri karıştırmayın.

BALIK: Duygusal konulara ailenizin karışması hoş olmuyor. Onların fikrini almak için danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Karşıt tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.