Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 11 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 11 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 11 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!


 

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Diyarbakır'da, 20 yıl önce aynı mahallede oturan akraba iki aile arasında 'kız kaçırma' meselesi, husumetli ailelerin karşı karşıya gelmesi sonucu bıçaklı kavgaya dönüştü. Her iki taraftan da 8 kişi bıçaklanarak yaralanırken, jandarma köye giriş çıkışları kapattı.

İçişleri Bakanlığı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bizim elimizdeki seçmen bilgileri YSK’nın elinde yok” ifadeleri üzerine, “Kılıçdaroğlu’nun YSK’da olmayan ancak kendilerinde bulunduğunu iddia ettiği bilgileri nasıl temin ettiğini açıklaması gerekmektedir. Aksi halde Bakanlığımızca suç duyurusunda bulunulacaktır” açıklamasını yaptı.

Afyonkarahisar'da Hava Meydan Komutanlığı’na ait Cessna 172 tipi eğitim uçağı, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliği'ne acil iniş yapmak istediği sırada kırım geçirdi. Uçakta bulunan ve yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

İzmir'in Bornova ilçesinde pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 12 yaşındaki bir çocuk, yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay ile ilgili şüpheli ya da şüpheliler aranıyor.

Aydın'ın Söke ilçesinde yerleşim yerlerine yakın otluk bir alanda çıkan ve 2 kişinin dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı yangın panik oluştururken, alevler ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Güne Dair Notlar

  • 11 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 17,89 TL, euro ise  18,38 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Mısır çorbası
  • Şnitzel
  • Fırın makarna
  • Krem karamel

Tarifler için tıklayın.

Sağlık için ipuçları

Tatlı krizlerini önleyen baharatlar

Diyet listenize ekleyeceğiniz bazı baharatlar sayesinde daha kısa sürede zayıflayabilirsiniz.

  • TARÇIN
  • KİMYON
  • KIRMIZI BİBER
  • ÇEMEN OTU 

Detaylar için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Yasak Krallık, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Duy Beni, ATV: 20.00 Sinema: Son Sığınak

SHOW TV: Yerli Dizi: Gelsin Hayat Bildiği Gibi, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Seni Kalbime Sakladım

Günlük burç yorumları

KOÇ: Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Mesleki konularda duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan sırları öğrenmelisiniz. İlginç bir gündesiniz

Haberin Devamı

BOĞA: Yaşamınızla ilgili bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor, mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Organizasyonlar ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantınız renk kazanacak.

İKİZLER: Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve birçok işi, zincirleme başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

YENGEÇ: Bugün fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak istemeniz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracaksınız.

ASLAN: Kişisel isteklerinizle karşı tarafı etkiniz altına alabileceğiniz bir gün. Tepe evinizdeki Ay sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, toplumsal olaylara daha çok ağırlık vereceksiniz. Kafanız karışık.

BAŞAK: Bugün hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar size ders olabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ: Oldukça romantik duygular içindesiniz. Bugün içgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Bazı hatalar da kendiliğinden düzelecektir.

AKREP: Bugün kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kesin ve etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Duygusal ilişkileriniz, özgürce davranışlarınız yüzünden tehlikeye girebilir.

YAY: Ay, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

OĞLAK: Çevresel faktörlerden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli olacak. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacaksınız. Enerjinizi ilişkilerinizde rahatça kullanabilecek beceriye sahipsiniz. Yollarla ilgili planlarınız olacak.

Haberin Devamı

KOVA: Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Özgürlüğünüzü hiçbir şeye değişmiyor olmanız çevrenizde hayranlık uyandırıyor. Bazı kusurlarınızı çok iyi saklıyorsunuz.

BALIK: Tüm hafta boyunca kişisel savaşlarınız çok fazla oldu ve çevrenizde bozulan ilişkileri düzeltme konusunda ara buluculuk yapmak zorunda kaldınız. İyi niyetiniz bazen sizin aleyhinize gelişiyor. Her şeyden etkileneceksiniz.