Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 11 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 11 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 11 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

TBMM Genel Kurulu'nda, kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti önlemeyi amaçlayan, 'Türk Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri başladı.

Bitlis ve çevresinde 1 haftadır etkili olan yağış, yüksek kesimlerde kar şeklinde etkili oluyor.

Batman’da yaşayan 50 yaşındaki Nezrife Tiryaki, 15 yıl önce ayaklarının günden güne şişmesiyle hayatı alt üst oldu. Gitmedik doktor bırakmayan Tiryaki, hastalığına teşhis konulamadığı için yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; Rize-Artvin Havalimanı, uluslararası giriş ve çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Isparta’da 20 yıl önce intihar süsü verilerek işlenen cinayet, zaman aşımına uğramasına 3 gün kala jandarma tarafından çözüldü. Şüphelilerden 1’i tutuklandı, diğeri serbest bırakıldı.

 

Güne Dair Notlar

  • 11 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 15,33 TL, euro ise 16,17 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Sadakatsiz, STAR TV: 20.00 Eğlence: İbo Show, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kuruluş Osman

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Oğlum, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Akşama ne yesek?

  • ARPA ŞEHRİYE ÇORBASI
  • SODALI KÖFTE
  • CEVİZLİ KÖZ BİBER SALATASI
  • MUHALLEBİLİ KEMALPAŞA

Tarifler için tıklayın!

Sağlık için  ufak bilgiler

Mutfağınızda bulunan 5 doğal güzellik sırrı

  1. AVOKADO İLE CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN
  2. ŞEKER İLE PEELİNG
  3. GÖZ ALTI SORUNLARI İÇİN ÇAY POŞETİ
  4. ELMA SİRKESİ İLE YÜZ TONİĞİ
  5. SAÇLAR İÇİN ZEYTİNYAĞI

Detaylar için tıklayın.

Günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi durumunuzu gözden geçirmek isteyeceksiniz. Kuşkularınız yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gelişmeleri takip ederken başarıyı garantileyerek ilerlemenizde fayda var.

BOĞA: Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem edebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir.

İKİZLER: Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına daha iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

YENGEÇ: Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları seçerek çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda deneyim ve bilginizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Bugün sıkılıyorsunuz ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

BAŞAK: Dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları güçlendirmelisiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla olabileceksiniz. Maddi durumunuz olumlu ilerliyor.

TERAZİ: Harcamalarınızı denetlemelisiniz. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için bütçenizin dengelerini bozabilirsiniz, dikkatli olun. İsteklerinizde aşırılık gözleniyor.

AKREP: Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden planlarınızı ortaya koymamalı ve fikrinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

YAY: Zorlanmaya gelemediğiniz için olaylara tepkili davranabiliyorsunuz. Önemli konuları atlamadan kendinizi disipline etmek zorundasınız. Maddi konularda ısrarcı bir tavır takınarak çevre koşullarını değiştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin farklı düşünceleri sizi motive ettiği zaman mutlu oluyorsunuz.

KOVA: Bugün duygularınızı rahat bir şekilde aktarmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi kolay şekilde ifade ettiğiniz için çevreniz epey kalabalık olacak. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

BALIK: Maddi konuları yeniden gözden geçirin. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırım konusunda size fikir verecek olan ailenizi ön plana çıkarmalısınız. Gerekli atılımları sağlayacaksınız.