Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 12 Nisan 2022

Güne Başlarken | 12 Nisan 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 12 Nisan 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Konyalılar; bütün zor günlerde devletimizin, milletimizin, Cumhur İttifakı'mızın yanında olmuştur. Bu aziz şehir; iktidar yolunu büyükelçilerin kapısında arayanlara karşı milli duruşun adresi olan Cumhur İttifakı'nın en güçlü, en örnek şehirlerinin başında gelmektedir" dedi.

İstanbul Pendik’te sokak ortasında toplanan bir grup genç, kucağında çocuğu olan genç kadını tekme ve yumruklarla darbetti. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, olay vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

Kastamonu’nun Şenpazar ilçesinde bir evde çıkan yangında 12 yaşındaki engelli çocuk hayatını kaybetti.

Turizmin başkenti Antalya’ya nisan ayında kar yağdı. Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat 14.30 sıralarında kar yağışı başladı.

Haberin Devamı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında Karadeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Zonguldak'ın yanı sıra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bartın, Bolu ve Düzce'den de hissedildi.

Güne Dair Notlar

  • 12 Nisan günü saat 7.35'te dolar 14,67 TL, euro ise 15,96 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 4°C, 13°C Yağmur ve sağanak yağışlı
Antalya, 10°C, 19°C Gök gürültülü sağanak yağışlı
Ankara, 3°C, 10°C Yağmur ve sağanak yağışlı
Trabzon, 9°C, 12°C Yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı
Diyarbakır, 6°C, 19°C Yağmur ve sağanak yağışlı

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Üç Kız Kardeş, STAR TV: 20.00 Sinema: Organize İşler, ATV: 20.10 Yerli Dizi: Destan

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Baba, TRT 1: 20.00 Masumlar Apartmanı

İftarda ne yesek?

  • PATATES ÇORBASI
  • KİRDE KEBABI
  • HAVUÇ TARATOR
  • HAŞHAŞLI REVANİ

Tarifler için tıklayın!

Sahurda ne yesek?

  • Yumurtalı ekmek
  • Fıstık ezmesi
  • Zeytin
  • Peynir
  • Kuru domates
  • Kuru erik

Ramazan ayına özel ufak bilgiler!

Oruç tutarken kilo vermenin basit yolları

  • İFTARDAN HEMEN ÖNCE VEYA 2 SAAT SONRA EGZERSİZ YAPIN
  • KİLO KONTROLÜ İÇİN TATLI İHTİYACINIZI MEYVELERDEN SAĞLAYIN
  • SAHURDA BOL LİFLİ VE BESİN DEĞERİ YÜKSEK GIDALAR TÜKETİN
  • İFTARDA ÇORBA İÇTİKTEN SONRA 15 DAKİKA ARA VERİP, ANA YEMEĞİ ÖYLE YİYİN
  • GÜNDE MUTLAKA 2 LİTRE SU TÜKETİN

Detaylar için tıklayın.

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahatça ifade ettiğiniz için çevreniz kalabalık olacak. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayları araştırmalısınız.

BOĞA: Kendinizi daha iyi ortaya koyarken karşı cinsin yoğun ilgisi üzerinizde olacak. Özlemlerinizin artmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu.

İKİZLER: Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz ve işinize gerekli ilgiyi göstermelisiniz. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmek için acele etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kazançlarınızı artırma konusunda yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek kendinizi ortaya koyacaksınız. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri takip etmelisiniz.

ASLAN: Organizasyon yeteneğinizin öne çıktığını arkadaşlarınıza ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecek. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz.

BAŞAK: Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız duygularınızı denetim altında tutmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması bazı hataları da beraberinde getiriyor.

TERAZİ: Karşı tarafın denge konusundaki hatalarını ortadan kaldırabilirsiniz. Bugün ihtimallerden yola çıkarak asıl ulaşmak istediğiniz sonuca hızlıca geleceksiniz. Ortaklıklar konusunda zorlanmanız işe yarayacak.

AKREP: Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olması sizi güçlü kılacak. Duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz var ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Ortaklıklara ve sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlılarla kuracağınız diyalog size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

OĞLAK: Sezgilerinize güvenmeniz bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişime hazır olmalısınız. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizdeki birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz.

KOVA: Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda. Arkadaşlarınız, ev değiştirme sorunları için sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

BALIK: Kendi doğrularınıza inandığınız zaman her şeyim çok daha güzel olduğunu biliyorsunuz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

Haberin Devamı