Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 14 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 14 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 14 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!



Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Kuşadası Körfezi'nde bu sabah 06:18'de 3.8 ve 06:24'te 5.0 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem, İzmir, Aydın ve birçok ilden de hissedildi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı bildirildi. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık 'Etkilerini araştırıyoruz geçmiş olsun' açıklamasını yaptı.

-Sancaktepe’de misafir olarak gittiği evin 3'ncü katından düşen ünlü oyuncu Süreyya Gürsel Evren hayatını kaybetti. Oyuncu Evren'in cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

-İstanbul Boğazı'nda makina arızası yapan JANAKI isimli tanker, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerince kurtarılarak, demirletildi.

-Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Giresunspor ile karşılaştı. Bu sezon ligde ilk kez taraftarının karşısına çıkan sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

-İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Personel alım ilanının şartları ve detayları da açıklandı.

Güne Dair Notlar

  • 14 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 17,94 TL, euro ise  18,41 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Mısır çorbası
  • Şnitzel
  • Fırın makarna
  • Krem karamel

Tarifler için tıklayın.

Sağlık için ipuçları

Tatlı krizlerini önleyen baharatlar

Diyet listenize ekleyeceğiniz bazı baharatlar sayesinde daha kısa sürede zayıflayabilirsiniz.

  • TARÇIN
  • KİMYON
  • KIRMIZI BİBER
  • ÇEMEN OTU 

Detaylar için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Sinema: Kod Adı: Londra (KANAL D)

Çok Güzel Hareketler 2 (STAR)

Yerli Dizi: Gül Masalı (ATV)

Sinema: Avanak Apdi (SHOW)

Sinema: Hababam Sınıfı Merhaba (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Yaşadığınız olayları farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere iyi niyetle yaklaşarak onların duygusal problemlerine çare bulmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlık konusunda fazla iyimsersiniz

BOĞA: Bugün canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, bazılarınızın işleri açılacak ve yeni iş teklifleri karşınıza çıkacaktır.

İKİZLER: Bazı anlaşmalarınızı gizlerken bazı düşüncelerinizi de saklamak isteyeceksiniz. Derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. Geri giden Jüpiter yakın dostlarınıza yapacağınız ziyaretlerde eski dostluk duygularınızı yeniden tazeleyecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün iletişim konusunda unuttuğunuz fırsatlar yeniden ortaya çıkacak. Size karşı hatalı davrananların gerçek yüzünü görmek sizi üzmemeli. En azından bazı olaylar açıklık kazanacak. Kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

ASLAN: Bugün ailenizin sorunlarına isteseniz bile duyarsız kalamıyorsunuz. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz. Verdiğiniz kararlar yanlış anlaşılabilir.

BAŞAK: Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir hafta yaşıyorsunuz. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Farklı yapınızı her konuya yansıtacaksınız.

TERAZİ: Bazılarınızın duygusal hayatı atağa kalkıyor. Bugünlerde yabancı ülkelere seyahat etme duygularınız ayaklanacak. Aşk ve iş gezilerine hazırlıklı olmalısınız. İlginç davranışlarınız daha da orijinal hale gelecek.

Haberin Devamı

AKREP: İlişkilerinize kendi damganızı vurmak istediğiniz için, duygusal konulara daha fazla değer vereceksiniz. Yeni ortamlara girecek karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendireceksiniz.

YAY: Hayal kurmak için uygun bir gün değil. Çevrenizde bir konuyla ilgili yanlış anlaşılmanız söz konusu. Dikkatli olmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız.

OĞLAK: Satürn, maddi evinizde size sorunlar yaşatabilir. Uzun zamandır size ödenmeyen borçlar gelebilir. Satın almak için uğraştığınız, bulamadığınız ve çok istediğiniz, arzuladığınız bir şey aniden karşınıza çıkacak.

KOVA: Toplumsal değerlerinizi istediğiniz formata uygulayabileceksiniz. Uzun süredir planladığınız bir olayınız gerçekleşecektir. Bu istek sizi memnun edecek, çevrenize sevginizi yansıtmak istemeniz sizi değerli kılacaktır.

BALIK: Birçok başarı sizi bekliyor ama siz yavaşlama modunda hareket ediyorsunuz. Kafanızda binbir soruya cevap aramaya çalışacaksınız. Sakin, fakat akıllıca hamle yapmayı düşünmelisiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek.

Haberin Devamı