Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 16 Haziran 2022

Güne Başlarken | 16 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 16 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Adıyaman'da 3 katlı evlerinin penceresinden aşağıya düşen genç kız hayatını kaybetti.

-Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Balkan turunun ilk durağı Sırbistan’a geldi.

-Çanakkale'nin turizm cenneti Bozcaada ilçesine, yaz sezonu sonuna kadar midibüs ve otobüs tarzı araçların girişleri yasaklandı.

-TRT, Balkan halkını ve bölgeyi ilgilendiren konulara küresel ölçekte yer verme amacıyla TRT Balkan dijital haber platformunu hayata geçirdi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Bilgi kirliliği için de doğru habere ulaşmanın önemi de artmıştır. Esas mesela artık habere ulaşmak değil, ulaştığımız haberin doğru olduğunu bilebilmek” dedi.

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 16 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17, 26 TL, euro ise 18,02 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Camdaki Kız (KANAL D)

Sinema: Efsane Sürücü (STAR)

Bir Zamanlar Çukurova (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Yerli Dizi: Senden Daha Güzel (FOX)

Akşama ne yesek?

  • YAYLA ÇORBASI
  • ETLİ PATATES OTURTMA
  • SEBZELİ PİLAV
  • TEL ŞEHRİYE TATLISI 

Tarifler için tıklayın!

Sağlık için ufak bilgiler

1-CİLDİNİZİ YAĞDAN ARINDIRIN

2-TONİK KULLANIN

3-PEELİNG ETKİLİ SERUM KULLANIN

4-CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN

5-SON ADIM GÜNEŞ KREMİ

 Detaylar için tıklayın.

Günlük burç yorumları

KOÇ: Sosyal ilişkilerinizde belli bir düzey arayacaksınız. Bu dönemde karşılaştığınız kişiler size soğuk ve mesafeli gelecektir. İstediğiniz eğlenceyi belki bulamayacaksınız ama şansınızı da iyi kullanmalısınız.

BOĞA: Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmayın. Bir arkadaşınızın bu dönemde size aşık olma olasılığı çok yüksek. İş konumunuzdan kaynaklanan aktiviteler duygusal konuları da beraberinde getirebilir.

İKİZLER: İş hayatınızda bir dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler sizi güçlendirecek.

YENGEÇ: Katılacağınız sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. Kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. Bazı olaylar yeniden gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

ASLAN: İş çevreniz genişleyecek, yoğunluğunuz artacak. Geliriniz artarken, çabalarınız sizi yoracak. Ortaklıklar, iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir yer alırken, ekip çalışmalarına önem vereceksiniz.

BAŞAK: Sosyal kariyerinizin iş durumunuzu etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Farklı çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağlantılarınız hareketlenecek.

TERAZİ: Duygusal anlamda geçmişten gelen sorunları bir kenara bırakma zamanı. Bu nedenle oluşan gerilim ve stresten de kurtulmalısınız. Yarım kalan fiziksel tedavilerinizi ihmal etmeyerek tamamlayın.

AKREP: Bugün, düşüncelerinizle baş başa kalıp geçmişi düşüneceksiniz. Eski olayların sizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz. Güçlü motivasyonunuz sizi olumlu etkileyecek. Damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

YAY: Çekim gücünüz çok yüksek. Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerinize çevrilmesine alıştınız. Bugünlerde seyahatlerin getireceği önemli avantajları iyi kullanmalısınız. Zihinsel yorgunluk söz konusu.

Haberin Devamı

OĞLAK: İş gücünüzün yüksek olduğu bir dönem. Sağlam çalışmalar içindesiniz. Çevrenizin olanakları sizi pozitif destekleyecek. Arkadaş çevrenizle iş ilişkilerinizi olumlu pozisyonlarla birleştireceksiniz.

KOVA: Ailenizin ve yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sizin sağlığınız da biraz hassas. Şu günlerde düşlerinizle sağlığınız birlikte hareket edecek; sizi olumlu ve olumsuz etkileyecektir.

BALIK: Beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyor ve kısa sürede sabırlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. İlişkilerinizi irdelemek yerine sukunetle yaklaşmalısınız.