Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 17 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 17 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 17 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Güvenlik görevlilerimizin başında bulunduğu Kapı Güvenlik Sistemleri, sağlık çalışanları adına halkımızca memnuniyetle karşılanıyor." ifadelerini kullandı.

Kocaeli’de TEM Otoyolu İstanbul istikametinde tatil dönüşü trafik yoğunluğu oluştu.

Niğde'de ailesiyle piknik yapmaya gittiği Narlıgöl'e giren çocuğunun boğulmak üzere olduğunu gören baba, çocuğunu kurtarmak için girdiği gölde akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Gaziantep’te 8 yaşındaki Muhammed Hüseyin’in ölümüyle sonuçlanan iki grup arasındaki silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden biri tutuklandı.

Boğaza kıyısı olan Çanakkale'de en önemli geçim kaynaklarından biri olan balıkçılık. En çok tercih edilen balıklar arasında yer alan sardalya olumsuz hava şartları yüzünden azaldı. 

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 17 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,40 TL, euro ise 17,55 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Sinema: Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (KANAL D)

Çok Güzel Hareketler 2 (STAR)

Sinema: Gül Masalı (ATV)

Sinema: Kapıcılar Kralı (SHOW)

Sinema: Mutlu Aile Tablosu (FOX)

Akşama ne yesek?

  • YAYLA ÇORBASI
  • TAVADA TAVUK ŞİŞ
  • ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI
  • PROFİTEROL

Tarifler için tıklayın!

 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde olacaksınız. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi istemeden kısıtlıyorsunuz.

BOĞA: Çevre faktörlerini lehinize çeviren bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Siz, Boğalar için zaman çok önemli. İsteklerinizi gerçekleştirmek için aceleci davranıyorsunuz.

İKİZLER: Çevrenizin etkisi altında kaldığınız için küçük yanılmalar her zaman mümkün. İkili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Çevrenizle fikir ayrılıkları nedeniyle tartışma yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iş konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz.

ASLAN: Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak size gelişme kazandıracak ve kafanızdaki karışıklığa çözüm bulacaksınız. Bugün cesaretli yapınızı ortaya koyarken yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yeni planlar için desteğe ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

TERAZİ: İşbirliği ve iletişimde gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin hakkınızda ne düşündüğü konusunda tereddütünüz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişiler çok önemli.

AKREP: Baskıcı duyguları sevmiyor, bu yüzden de fikirlerinizi ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Davranışlarınız bazı kişilerin hoşuna gitmiyor.

YAY: İlişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin hoşuna gidiyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Bazen öyle içine kapanıyorsunuz ki partneriniz dahil kimse sizi anlayamıyor. Bugün uzak duygular içindesiniz. Yeni projeler gündemde, kafanızı meşgul edecek.

KOVA: Çevreyle ilişkilerinizde istemediğiniz olaylarla karşılaşmanız mümkün. Eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Maddi konularda yeni açılımların söz konusu olacağı durumlar mevcut.

BALIK: Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere ön yargılı olmamalısınız.