Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 18 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 18 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 18 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Pandemi süreci boyunca Bilim Kurulu üyelerimiz düzenli olarak bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Birlikte hareket ederek büyük mücadele verdiğimiz koronavirüs salgınının son günlerindeyiz. Umut ediyorum ki aynı dayanışma duyguları ile bu salgının bitişine de şahitlik edeceğiz" dedi.

Rusya’nın İstanbul Başkonsolosluğu, bugün basın mensuplarına Donbas’ta son 8 yıldır yaşananları içeren ‘Donbass’ belgeselinin özel gösterimini yaptı. Belgesel sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği konusunda “Rusya, İsveç ve Finlandiya için bir tehlike oluşturmadı” dedi. Buravov, Rusya tarafından askeri harekat yapılmasaydı, 8 Mart’ta Ukrayna ve onu destekleyen Batı’nın Donbas’a taarruz yapacaklarına dair bulgular olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Eskişehir’de üçüncü kattaki evlerinin penceresinde cam silerken dengesini kaybederek apartman boşluğuna düşen Zeynep Kırlı (25), hayatını kaybetti.Eskişehir’de üçüncü kattaki evlerinin penceresinde cam silerken dengesini kaybederek apartman boşluğuna düşen Zeynep Kırlı (25), hayatını kaybetti.

İzmir’de 2018 yılında yanmış halde cesedi bulunan Özler Yörük cinayetiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada Yörük’ü bilerek öldürmediğini iddia eden sanık Olcay Altundağ, “1-2 tokat attım yere düştü, kafasını çarptı. Öldüğünde telaşlandım ve korkuyla ne yapacağımı bilmiyordum. Yakmamın sebebi buydu” dedi.

Beylikdüzü Beykent Sanayi sitesi girişinde bir şahıs, önce bir kadını vurdu daha sonra dizlerinin üzerine çökerek kafasına ateş ederek intihar etti.

 

Güne Dair Notlar

  • 18 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 15,92 TL, euro ise 16,77 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Sadakatsiz, STAR TV: 20.00 Eğlence: İbo Show, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kuruluş Osman

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Oğlum, TRT 1: 20.00 Kara Tahta

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün dengeli davranmalısınız. Kazançlarınızı artırma konusunda başarı kazanmak için çabalamalısınız. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz. Karamsar olmayın.

Haberin Devamı

BOĞA: Çevrenizden olumlu etkiler aldığınızda sosyal hayatınız güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak size çok iyi gelecek. Eğlenmek sizi rahatlatacak.

İKİZLER: Maddi konularda istediğiniz sonuçları elde etmeniz zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin net tavırlarından etkileneceksiniz.

YENGEÇ: Bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşüncelerle olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı ve kaprisli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

ASLAN: İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranışlarından olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve herkesi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

BAŞAK: Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. Başarıyı çabanızla elde etmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki olaylardan etkilenmeyin.

Haberin Devamı

TERAZİ: Gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale ediyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Başarılar sizden yana unutmayın.

AKREP: İkili ilişkilerinizde çılgın bir gün. Sosyal işlere ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

YAY: Değişik alanlardaki çalışmaların ilgi görmesi motivasyonunuzu artırırken, düşünce sınırlarınızı da genişletiyor. Bugün epey hareketlisiniz. Randevularınız çok önemli. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

OĞLAK: Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsızsınız. Farklı olmayı sevdiğiniz halde bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

KOVA: Doğal yapınız ve konuşmalarınızla herkesi hayran bırakıyorsunuz. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gelişebilir. Davranış şekliniz aile içinde bazı yanlış anlamalara neden olabilir, daha özenli olun.

Haberin Devamı

BALIK: Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda cesur davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok güçlü.