Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 18 Nisan 2022

Güne Başlarken | 18 Nisan 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 18 Nisan 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine yönelik başlatılan Pençe-Kilit Operasyonuna ait görüntüleri paylaştı.

-Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığına İbrahim Ömer Gönül, Başkan Vekilliğine Mutalip Ünal, üyeliğine Yusuf Sünbül atandı.

-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı” dedi.

-Van'ın İpekyolu Belediyesi'nce başlatılan çevre temizliği kapsamında, Van Gölü sahilinde 45 ton çöp toplandı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın da katıldığı temizlik kampanyasında toplanan çöpler, kamyonlarla katı atık tesislerine götürüldü.

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yangın bizim etrafımızdaysa bunu söndürmek için herkesten önce bize görev düşüyor. Çünkü biz Türkiye olarak sadece bölgesel bir güç değiliz. Türkiye artık küresel bir güç" dedi.

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 18 Nisan günü saat 7.35'te dolar 14,63 TL, euro ise 15,78 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 7°C, 10°C Yağışların yerel olarak etkili olması bekleniyor
Antalya, 15°C, 23°C Yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı
Ankara, 12°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu
Trabzon, 3°C, 24°C Parçalı ve çok bulutlu
Diyarbakır, 9°C, 26°C Parçalı ve az bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Recep İvedik 3, STAR TV: 20.00 Sinema: Öldür Beni Sevgilim, ATV: 20.10 Yerli Dizi: Hakim

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kuruş, TRT 1: 20.05 Alparslan: Büyük Selçuklu

İftarda ne yesek?

  • KREMALI MANTAR ÇORBASI
  • ETLİ KABAK DOLMASI
  • FISTIKLI KUŞ ÜZÜMLÜ PİLAV
  • ŞAMBALİ TATLISI

Tarifler için tıklayın!

Sahurda ne yesek?

  • Patatesli omlet
  • Bal, kaymak, ceviz
  • İncir reçeli
  • Fıstık ezmesi
  • Taze sıkılmış portakal suyu

Ramazan ayına özel ufak bilgiler!


Bayram tatilinde nereye gidebilirsiniz? Ramazan bayramı için en güzel yurtiçi rotalar!

Tıklayın.

Günlük burç yorumları

KOÇ: Uzak yolların hayalini kurmakla bir şey elde edemezsiniz. Planlı hareket etmekle çok şey kazanacaksınız. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınızda yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz.

BOĞA: Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, maddi güven arayışındasınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştıracak. Çevrenize de şans vermelisiniz.

İKİZLER: Ay’ın bulunduğu konum, rutin iş gününüzün dışına çıkmanıza neden oluyor. Orijinal fikirlere hep açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı çok seviyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularla ilgili düşünceleriniz birçok işin önüne geçebilir. Değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak en uygun olanı bulmalısınız. Sizi aşan konularda beklemeyi tercih etmelisiniz.

ASLAN: Birlikteliğinizde kişiliğinizi ortaya koyacak davranışları benimsemeniz yüzünden sevdiğiniz tepki gösterebilir. Onun duyarlı yapısı karşısında hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız.

BAŞAK: Şansınızı istediğiniz gibi kullanıp beklediğiniz ortamın oluşmasını sağlayacaksınız. Güvenli ilişkilerden yanasınız. Herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Siz, ne istediğini bilen ender kişilerden birisiniz.

TERAZİ: Ailenizle ortak çalışmalar yapacak, onların verdikleri desteği karşılıksız bırakmayacaksınız. Güçlü enerjinizi ilgi alanlarınıza aktarabilmek için yaptığınız çalışmaların sonuç vermesini beklemelisiniz.

AKREP: İnatçı yapınızı destekleyen davranışlar ile karşınızdakileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Sevdiklerinizin duygusal yaşamlarına karışmak isteyebilirsiniz. Onların da özel yaşamları olduğunu unutmamalısınız.

Haberin Devamı

YAY: Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmak sizin için önemli. Bugün yaşadıklarınızı ilerleyen zamanda anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünüzde bulabileceksiniz.

OĞLAK: Değişim için en uygun günlerden. Çözümlenmesi zor birçok olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Görünüşte iyi izlenim veren konular bazı tıkanmalara neden oluyor. Beklemek bazen işe yarıyor.

KOVA: Bugün ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak istiyorsunuz. Yapamayınca canınız sıkılıyor.

BALIK: Savaşçı Mars sizi etkiliyor ve kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Gücünüzü harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyor ve hedeflerinizi belirliyorsunuz.