Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 19 Ağustos 2020

Güne Başlarken | 19 Ağustos 2020

Paylaş
Güne Başlarken | 19 Ağustos 2020

Sabah uyandığında bilmen gereken bazı şeyleri Posta.com.tr'nin hazırladığı Güne Başlarken'de bulabilirsin. Amacımız hem sabahına renk katmak hem de gün içerisinde işine yarayacak bazı bilgiler vermek. Güne Başlarken'den günaydın!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Bolu'da Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, özellikle il dışından en çok ziyaretçinin geldiği Abant ve Gölcük Tabiat Parkı ile Yedigöller Milli Parkı'na girişlerin Hayat Eve Sığar "HES" uygulaması ile yapılmasına karar verildi.

Rusya ve Türkiye arasında karşılıklı uçuşların yeniden açılmasıyla birlikte, Rus turist Türkiye’ye akın etti. Türk Hava Yolları’nın (THY), 1 Ağustos’tan itibaren tekrar başladığı Rusya uçuşlarında doluluk oranı yüzde 95 oldu.

Gerçek Hayat yazarı, gazeteci ve yazar Mehmet Ali Tekin (65) hayatını kaybetti.

Dünyanın en zengin insanları, corona virüs salgınında tatil için mega yatlarını tercih etti.

Irak'ta son 24 saatte Kovid-19 nedeniyle 82 kişi hayatını kaybederken, 4 bin 576 kişide daha virüs tespit edilmesiyle bir günde kaydedilen en yüksek vaka sayısına ulaşıldı.

Haberin Devamı

Süper Loto çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak gerçekleştirildi. Süper Loto çekilişinde kazandıran şanslı numaralar 17, 15, 32, 24, 26 ve 10 oldu.

Dünün anketi: