Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 19 Haziran 2022

Güne Başlarken | 19 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 19 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 

Sen uyurken neler oldu?

Haberin Devamı

-Meteoroloji'den gelen açıklamaya göre yağışlar yurdun bazı kesimlerinde etkisini göstermeye devam edecek. Pazartesi günü yağışlar İstanbul'da da etkili olacak.

-Manisa’nın Salihli ilçesinde Leyla-Mesut Dursun çifti evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

-Diyarbakır’da 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Jandarma, 'Ape Musa' gücü olarak bildiğimiz sözde o gücün bir sığınakta 2 teröristini etkisiz hale getirdi. Hem de göğüs göğüse çarpışmada etkisiz hale getirildiler" dedi.

-Antalya’da parkta gördüğü hasmına ateş eden şahıs saklandığı evinde yakalandı. Evinde sigara basma atölyesi çıkan şahıs, gözaltına alınırken gazetecilere, “Bilseydik daha yakışıklı çıkardık” dedi.

Haberin Devamı

-Bartın’da uygulama noktasında ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan alkollü sürücü polis otosuna çarptı. Kaza sonrası polis ekiplerine zorluk çıkaran alkollü sürücü kazayı görüntüleyen gazetecilerin de üstüne yürüyerek tehditler savurdu.

Güne Dair Notlar

  • 19 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17,33 TL, euro ise 18,19 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Günlük burç yorumları

KOÇ: Disiplinli hareket etmekten hoşlanıyorsunuz. Güven duygusunun size sağlayacağı avantajları iyi bildiğiniz için maddi konulara odaklanmak istiyorsunuz. Öz güveninizi destekleyecek dostlara ihtiyacınız var.BOĞA: Aşk konusunda duygusal değişimler içindesiniz. Gireceğiniz ortamlarda dikkat çekici davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili hareketlenme, fiziksel anlamda sizi yorabilir. Vitamine ihtiyacınız olabilir.

İKİZLER: Son günlerde çok hareketlisiniz; çocukluk yıllarına dayanan alışkanlıklarınız ön plana çıkıyor. Bugün fazla gezmek ve eğlenmek isteyebilirsiniz. Rutin yaşamak size göre değil ama dikkatli olun.

YENGEÇ: Bilinçaltınız çok karışık. Gününüz, duygusal isteklerinize bağlı bir şekilde ilerliyor ve değişiminize anlam veremiyorsunuz. Aynı zamanda gizliliklerin ilgi çekeceği bir gün. Olayları abartmadan yaşamalısınız.

ASLAN: Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu. Bugün, onlardan alacağınız enerji pek çok aktivite başlatabilir. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı açık bir gerçek.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yakınlarınızın sorunları gününüzü meşgul etse de, kişisel ilişkilerinizi mesleki konularınızdan farklı tutacağınızdan emin olabilirsiniz. Bugün ısrarla tutku çerçevesinde hareket ederek şartlarınızı zorlayacaksınız.

TERAZİ: Zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Girişken yapınızı ön plana çıkaracak seyahatler söz konusu. İdealleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün.

AKREP: Ay, aşk evinizde ilerliyor. Ortak ilişkilerinizi canlandırmak isteyeceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi kullanabileceğiniz çalışmalardan yola çıkmalısınız. Bugün duygusal konularınızla ilgili motivasyon olayları söz konusu.

YAY: Evinizle ilgili aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Alışveriş isteğinizin atağa kalkmasıyla, ilginç eşyalar satın alabilirsiniz. Sizin için anlamlı bir gün.

OĞLAK: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda değişim yaşıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün içindesiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Ay’ın bulunduğu konum, sizin için olumlu olmayabilir. Sabit yapınızı etkileyecek bir hareketlenme söz konusu. Siz, fazla aktiviteden zarar görmek istemiyor ve parasal konularda aceleci davranmaktan kaçınıyorsunuz.

BALIK: Ay burcunuzda ilerlerken fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Fark edilme çabası içinde olacağınız bugünde duygusal anlamda kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sağlınıza dikkat edin.