Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 19 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 19 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 19 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi’nin batısı için fırtına uyarısı yaptı.

Çeşme Ildır'da dün saat 22.40 sıralarında otluk alanda çıkan yangın Orman Bölge Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı.

Eski milli futbolcu Tümer Metin'in babası Mehmet Ali Metin, vefat etti. Tümer Metin, acı haberi Instagram hesabından paylaştı.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, 13 Temmuz günü Gelibolu ve Eceabat ilçelerinde çayır tırtılı görüldüğü ihbarı üzerine sörvey ve çiftçi eğitim yayım faaliyetlerine başladı. 14-17 Temmuz tarihlerinde yapılan arazi çalışmaları sonucunda 26 köyde çayır tırtılı larvasına, 6 köyde ise çayır tırtılı erginine rastlandı.

Haberin Devamı

Balıkesir Valiliği tarafından haziran ayında alınan ormanlara giriş yasağının kapsamı genişletildi. İlk kararda izin verilen mesire yerlerinde kontrollü ateş yakma izni de yeni kararla kaldırıldı. 30 Ağustos'a kadar tüm ormanlara giriş yasaklandı. Vali Hasan Şıldak, "Balıkesirli hemşehrilerimizden ormanlarımızı korumak için verdiğimiz mücadeleye destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

Bursa Valiliği, hafta sonu etkili olacak sıcak hava ve rüzgarda orman yangınlarına karşı vatandaşları uyardı.

Güne Dair Notlar

  • 19 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,46 TL, euro ise 17,71 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, STAR TV: 20.00 Sinema: Dedemin Fişi, ATV: 20.00 Sinema: Şirinler: Kayıp Köy

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Balkan Ninnisi

Akşama ne yesek?

  • KÖZLENMİŞ DOMATES ÇORBASI
  • HİCAZ PİLAVI
  • ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE
  • ÇOBAN SALATASI

Tarifler için tıklayın!

Günlük burç yorumları

KOÇ: Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz.

BOĞA: Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Doğru kararlar almak bu sizin elinizde.

İKİZLER: Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Cesur, aktif ve risk almaya hazırsınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN: Planlarınız uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Aile toplantılarına daha fazla ağırlık vereceksiniz.

BAŞAK: Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Arabuluculuk size yakışacak. İletişim konusunda oldukça başarılı.

TERAZİ: Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın yardımı veya çalıştığınız şirketin aracılığıyla gelecek. Kariyerinizle ilgili kararlarda daha fazla düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Aşk ve duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak.

YAY: Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Aşk duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Aşkı güçlü kılacak çevrelerde arıyorsunuz.

OĞLAK: Çalıştığınız iş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir. Bu dönemde işle ilgili yapmanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Dengeniz bozulabilir.

KOVA: Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuz farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, aşkınız testten geçecek dikkatli olun.

Haberin Devamı

BALIK: İlişkilerinizde çok dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmanızda yarar var. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Dolaşım sisteminizi zorlayan besinlerden uzak kalmalısınız.