Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 2 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 2 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 2 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Asgari Ücret Tespit Komisyonunun, temmuz ayından itibaren geçerli olacak yeni asgari ücrete ilişkin kararı Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyarbakır Anneleri'nden 2'sinin daha çocuklarına kavuştuğu belirtilerek, "Evlat nöbetinde kavuşan aile sayısı 37'ye, 2022 yılı içerisinde sadece ikna yoluyla ülkemize teslim olan örgüt mensuplarının sayısı ise 53'e yükseldi" denildi.

Galatasaray, Altay'ın 19 yaşındaki oyuncusu Kazımcan Karataş ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Antalya’da tartıştığı kadını boğazından bıçakla yaralayan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Güne Dair Notlar

  • 2 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 16,78 TL, euro ise 17,47 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Haberin Devamı

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Eğlence: Çok Akustik (STAR)

Sinema: Örümcek Adam: Evden Uzakta (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Senden Daha Güzel (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ:

KOÇ: Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevrenin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın. ve aceleye getirmeden toparlayın.

BOĞA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı tavır takınmanız sayesinde bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özellikle tartışmalardan uzak kalmalısınız.

İKİZLER: İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Ama onların sizi etkilemeleri epey güç oluyor. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda olayların değişik yorumlanmasına izin vermemelisiniz.

YENGEÇ: Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta ama siz sakin kalmaya çalışmalısınız.

ASLAN: Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız onların fikirlerini önemseyin. Özgür davranmak isteyebilirsiniz. İşlerinizle ilgili istediklerinizi planlamalı ve sonra duygusal yaşantınızla uğraşmalısınız.

BAŞAK: Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz, bu bazen olumlu olmayabilir. Derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız.

Haberin Devamı

TERAZİ: İşinizle ilgili güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğiniz mükemmel.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların devam etme olasılığına rağmen sınırlarınızı zorluyorsunuz. Karşı cinsle ilişkinizde fazla şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı ilişkilerinizde ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız iş yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

OĞLAK: Maddi konularla ilgili araştırmanızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen en son sözü kendiniz söylemek istiyor ve yoruluyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen iş yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz.

BALIK: Siz tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen olaylara hız kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Olabilecek sorunları ve detayları en ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.