Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 20 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 20 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 20 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Türkiye’ye karşı silahlanma hamlelerini hızlandıran Yunanistan’ın son olarak İsrail’den anti-tank füzeleri almayı planladığı belirtildi.

-Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına uygulanan temmuz zammı sonrası gözler emeklilikte yaşa takılanlar (ETY) ile ilgili son açıklamalara çevrildi.

-Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı İsviçreli forvet oyuncusu Haris Seferovic, İstanbul'a geldi.

-Adana'nın Kozan ilçesinde bahçeden keçiboynuzu çalan şüpheliler, kendilerini uyaran Muhammet Şahin (36), Kadir Kızıldağ (17) ve kuzeni Kadir Kızıldağ'a (22) av tüfeğiyle ateş açtı. Olayda Şahin hayatını kaybederken, iki kuzen de yaralandı.

-Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan ve transfer döneminde ismi bir çok Türk takımıyla anılan ABD’li forvet oyuncusu Haji Wright ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 20 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,57 TL, euro ise 17,98 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Seversin (KANAL D)

Sinema: Hükümet Kadın 2 (STAR)

Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Sinema: Korkusuz Korkak (SHOW)

Yerli Dizi: Gizli Saklı (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün çevresel iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Ay’ın bulunduğu konum, sizi iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız.

BOĞA: Ruhsal anlamda değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli olabilirsiniz.

İKİZLER: İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.

YENGEÇ: Ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır.

Haberin Devamı

ASLAN: Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. Yakınlarınızın size olan davranışlarını, tenkit etmeden çözüm bulmalısınız.

BAŞAK: Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Bugün, çevrenizi sınamak isteyeceksiniz.

TERAZİ: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

AKREP: Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz.

YAY: Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Girdiğiniz topluluklarda istediğiniz her türlü destek istemeseniz de oluşacaktır. Çünkü içsel disiplininiz çok fazla ve insanlar size güveniyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor.

KOVA: Olayları doğal akışı içinde düşünüyor, dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz. Yarım kalan işlerinizi bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın önereceği fikirler ilginizi çekebilir.

BALIK: Sosyal yaşantınızda karşılaştığınız aksilikler konusunda moraliniz hiçbir şekilde bozulmasın. Bugün olayların üstünüze geldiğini göreceksiniz. Sevdiğiniz kişilerin etkisinde kalıp düşüncelerine sığınma hissi duyacaksınız.