Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 21 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 21 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 21 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

2 yılı aşkın süredir koronavirüsü ile mücadele eden dünya şimdi de Maymun çiçeği virüsü için alarma geçmiş durumda. Virüs 4 ülkeye daha sıçrarken merakla beklenen açıklama salgın konusunda ABD'nin en yetkili kurumu olan CDC'den geldi. Virüse karşı beklenen ilk adım İngiltere'den geldi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kolombiya Cumhurbaşkanı Ivan Duque ile Dolmabahçe çalışma ofisinde görüştü. İki lider basına kapalı bir şekilde gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son rapora göre, 22 Mayıs Pazar günü yer yer etkili olmaya başlayacak olan yağışların pazartesi günü İstanbul dahil olmak üzere birçok ilde etkili olması bekleniyor. İşte hava durumuna dair detaylar..

Haberin Devamı

İzmir'in Konak ilçesinde M.A. (37), boşanma aşamasında olduğu eşi Cansu Aydoğdu'yu çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürürdü, kayınvalidesi Nedime Geyikler'i ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi M.A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Güne Dair Notlar

  • 21 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 15,87 TL, euro ise 16,80 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Şarkılar Bizi Söyler, STAR TV: 20.00 Sinema: Dipten Gelen, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kardeşlerim

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Gönül Dağı

Günlük burç yorumları

KOÇ: Duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size getireceği sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, kararlarınızda değişim olabilir. Önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

BOĞA: Sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyorsunuz. Hata yapmaktan çekiniyor ve düşüncelerinizi toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz. Hırslı yapınız ve sezgileriniz güçlenebilir.

İKİZLER: Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli ölçüde götürmelisiniz. Başlangıç yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygular ve istekler arasında değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda kişiliğinizi korursanız çekiciliğiniz daha da artabilir.

ASLAN: Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çekimser kalıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpüleyin. Çevrenize dikkatlice şans vermenin tam zamanı.

BAŞAK: İlişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili sorunlarla tek başına mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İnatçılığınız yüzünden kaybetmeye adaysınız.

TERAZİ: Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif olduğu zaman enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, önünüze çıkan birçok işin sizi yoracağını bile bile yapmaya soyunacaksınız. Aktif bir dönem.

AKREP: Maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekiyor. Beklenenden daha cesaretli davranacaksınız.

Haberin Devamı

YAY: Olayların arkasında farklı nedenler ararken bulunduğunuz noktadan uzaklaşıyorsunuz. Takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz iyi sonuç verecek.

OĞLAK: Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız çalışma karşılıksız kalmayacak. Her işte özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Diş ve kemik kontrollerinizi ihmal etmeyin.

KOVA: Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan çok farklı yerde olduğunuz için, sizi tenkit edenleri sayısı bir hayli fazla. Bugün arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacak ve durum değerlendirmesi yapacaksınız.

BALIK: Maddi durumunuz sizi yeni bir çalışma alanına yönlendirecek. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızdaki birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevreyle paylaşımlarınız mükemmel.