Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 21 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 21 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 21 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 AFAD saat 22.49'da Düzce'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Sağlık Bakanlığınca açıklanan haftalık Covid-19 tablosuna göre, 11-17 Temmuz arasında vaka sayısı 226 bin 532 oldu, 96 kişi hayatını kaybederken, 124 bin 732 kişinin de karantina ve tedavisi sona erdi.

İstanbul Şişli'de kaldığı otelden düşerek öldüğü iddia edilen kadının Rus vatandaşı Sofia Olifrenko (24) olduğu ortaya çıktı. Rusya'da modellik yapan Olifrenko'nun kendisi gibi model olan eşi Istvan Sarkozy sosyal medya hesabından eşiyle çekindiği bir fotoğrafı paylaşarak "Beni gözyaşlarıyla ve kırık bir kalple bıraktın" yazdı. Olaydan sonra gözaltına alınan F.K. ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olifrenko'nun otele girdiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklama ile dünya gündemine bomba gibi oturdu. Başkan Biden'ın "Ben ve birlikte büyüdüğüm birçok insan kanser hastasıyız" sözleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Birçok kuruluş Joe Biden'ın kanser olduğunu açıkladığını duyururken, Beyaz Saray ise Biden'ın konuşmasında göreve başlamadan önce gerçekleşen kanser tedavisine atıfta bulunduğunu belirtti.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 62 yıllık evli Hasan Bayram (85) ve Fatma Bayram (83), ayrı ayrı evlerde 2 saat arayla hayatını kaybetti. Bayram çiftinin cenazesi, yan yana toprağa verildi.

Düzce'de fındık bahçesinde çalışan aileye, pusu kuran kişiler tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırıda 3 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Güne Dair Notlar

  • 21 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,59 TL, euro ise 17,97 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • YAYLA ÇORBASI
  • TAVUK ŞİNİTZEL
  • FİRİK PİLAVI
  • SUSURLUK AYRANI

Tarifler için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Jurassic World, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Duy Beni, ATV: 20.00 Sinema: S.W.A.T

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Gelsin Hayat Bildiği Gibi, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Seni Kalbime Sakladım

Günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda değişik doneleri araştırmaya açık bir gündesiniz. Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz güçleniyor.

Haberin Devamı

BOĞA: İş yaşamınızda çevre iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Bugün, partnerinizin geçmişiyle ilgili bazı konulara takıntılı olabilir ve olayları istemeden irdeleyebilirsiniz.

İKİZLER: Yönetici gezegeniniz Merkür maddi konularda size bir çok fırsatı sunarken, yaşam kalitenizi arttırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızı destekliyor Bugün, enerjiniz oldukça yüksek. Aldırmamayı öğrendiniz.

YENGEÇ: Düşüncelerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyorsunuz. Bugün zihinsel dağınıklık yaşayabilir, kendinizle ilgili kararlarınızda çevrenizden yardım bekleyebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

ASLAN: İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Başarılarınızın altında ailenizin size vereceği desteğin katkısı olduğunu biliyorsunuz. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Olayların çift yönlerini düşüneceksiniz.

TERAZİ: Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Çok fazla ve olumsuz şeyleri fazla düşünmeyin.

AKREP: Maddi konularda duygusal saplantılar içinde olabilirsiniz. Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Hatalardan koktuğunuz bir gün.

YAY: Bugün Ay’ın konumu, sizi olumlu destekliyor. Başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir.

OĞLAK: Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyorsunuz. Kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

BALIK: Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz.. Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz. Beklentileriniz gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz.