Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 22 Haziran 2022

Güne Başlarken | 22 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 22 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti. Tarım ve Orman Bakanı Kirişci ile İçişleri Bakanı Soylu, bölgeye hareket etti. Havanın kararmasıyla ilgili havadan müdahale durdurulurken, günün ilk ışıklarıyla beraber havadan müdahale yeniden başladı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2'si yetişkin 5'i bebek mezarının taşları balyozlarla kırıldı. Sabah çalışmak için mezarlığa gelen işçiler olayı fark edince amirlerine bildirdi. Polis ekiplerine intikal eden olayda failler aranıyor. 

Kuzey Yarım Küre’de en uzun gündüz yaşandı. Türkiye’de gün ışığından en fazla yararlanan il, 15 saat 28 dakikayla Sinop oldu.

Haberin Devamı

Samsun merkezli 6 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, Sosyal Güvenlik Kurumu'nu (SGK) 23 milyon 901 bin 297 TL zarara uğrattıkları belirlenen çete üyesi 51 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin, evrakta sahtecilik yaparak vatandaşları emekli ettikleri ve SGK'dan usulsüz ödeme aldıkları belirlendi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) üç farklı bölgede orman yangın çıktı. Türkiye’den gelen 2 helikopter ve 1 uçak yangınlarla mücadeleye destek verdi.

Güne Dair Notlar

  • 22 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17,33 TL, euro ise 18,23 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Seversin, STAR TV: 20.00 Sinema: G.O.R.A., ATV: 20.00 Yerli Dizi: Sevmek Zamanı

SHOW TV: 20.00 Sinema: Kapıcılar Kralı, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Günlük burç yorumları

KOÇ: Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, kişisel ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırıyor. Onun tarafından anlaşılmaya ihtiyacınız var. Fakat aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşı hazırlıklı olun. Güce ihtiyacınız var.

BOĞA: İnatçı tavırlarınızın belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğinizi daha da güncel hale getirmek isteyeceksiniz. Kararlarınızı vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmayı başarmalısınız. Takıntı yapmayın.

İKİZLER: Atılımcı ve değişken yapınızı denetlemek zorundasınız. Bugün vereceğiniz her türlü kararı sonradan değiştireceğinizden emin olabilirsiniz. Yakın dostlarınızla duygusal iletişim içinde olacağınız konular gündeme gelecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjiniz yüksek ve her konuda acele karar vermek istiyorsunuz. Ani hareketlerin uzun vadede zararlı olabileceğini düşünmeli ve karşınızdaki kişiye fazla yoğunlaşmamalısınız. Duygular önem kazanıyor.

ASLAN: Gücünüzü karşı tarafın istekleri konusunda denemek isteyebilirsiniz. Baskıcı davranışlarınız yüzünden tepki çekebilirsiniz. Duygusal konularda güven duymadığınız zaman, huzursuz olabiliyorsunuz.

BAŞAK: Gizlilikler ilginizi çekecek. Ay, Koç’ta ilerlerken, bilinçaltınızdaki düşüncelerin sizi yanlış yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Özellikle yatırımlar konusunda akılcı davranmaya özen göstermeli, sonra karar vermelisiniz.

TERAZİ: Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, karşı cinsle aranızda gizli bir rekabet söz konusu olacak. Partnerinizin başlattığı üstünlük savaşının galibi siz olsanız bile, bu durumdan hoşnut kalmayabilirsiniz. Sezgiler önemli.

Haberin Devamı

AKREP: Maddi konularda girişimciliğinizin desteklenmediğini hissederseniz, huzursuz ve kaprisli olabiliyorsunuz. Karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün. Aranızda sezgisel bir iletişim var ve gereken desteği veriyor.

YAY: Gücünüzün ve yaratıcılığınızın farkında olacağınız bir gün. Fakat huzursuz davranışlarınız yüzünden istemeden kalp kırabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere söz vermeden önce randevu defterinizi gözden geçirin.

OĞLAK: Maddi konularda gerekli her türlü aktiviteye sahip olmanıza rağmen, yenilikler yerine geleneksel olmayı tercih ediyorsunuz. Yönetici ruhunuz atağa kalkmış durumda. Çevrenizle olumlu etkileşim içinde olacaksınız.

KOVA: Bugün, her şey güçten yana olacak. Hırslarınız konusunda bazı gecikmeler sizi rahatsız edebilir. Yaşantınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Statünüz için gerekli olan şartları sağlamalı ve beklemeyi bilmelisiniz.

BALIK: Çalışma hayatınızda kendi doğrularınıza önem verdiğiniz için, bazı istenmeyen durumlara kolayca hedef olabiliyorsunuz. Bugün düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsiniz. Kafanız karışabilir.

Haberin Devamı