Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 26 Mart 2022

Güne Başlarken | 26 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 26 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Ukrayna ordusu, Rus ordusunun güney askeri bölgesi 49. Kombine Birliği Komutanı Korgeneral Yakov Rezantsev’in Herson’daki çatışmalar sırasında öldürüldüğünü açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu coğrafyanın üzerine kavga ve kargaşa elbisesini biçmek isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Ne Avrupa’dan ne Amerika’dan aman dileyeceğiz. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz, sonra da kuzu kuzu buraya gelecekler." dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kahramanmaraş’ta iş insanlarıyla bir araya geldi. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) Başkan Şahin Balcıoğlu’nun ev sahipliğinde geçekleşen toplantıya iş insanlarının yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile milletvekilleri de katıldı.

Haberin Devamı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna’da yaşanan savaşı durdurmak için neler yapılabileceği konusunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve NATO liderleriyle konuştuğunu duyurdu.

Güne Dair Notlar

  • 26 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,83 TL, euro ise 16,29  TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu. 4°C, 10°C
Antalya, Parçalı ve çok bulutlu. 8°C, 21°C
Ankara, Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı ve hafif kar yağışlı, zamanla karla karışık yağmurlu. 0°C, 6°C
Trabzon, Çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu. 5°C, 10°C
Diyarbakır, Çok bulutlu. -2°C, 12°C

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Sinema: Şantaj (STAR)

Yerli Dizi: Kardeşlerim (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Gurbetçi Şaban (FOX)

26 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek yoğun duygular içinde olacaksınız. Yapmanız gereken çok şey var ve siz kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi istemeden kısıtlıyorsunuz.

BOĞA: Çevre faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Sizin için zaman önemli. İsteklerinizi gerçekleştirmek için aceleci davranıyorsunuz.

İKİZLER: Çevrenizin etkisi altında kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. İkili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Çevrenizde fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Sosyal ilişkilerin yarattığı güven duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Bazı çalışmalar içinde olan arkadaşlarınızla ilginç fikirler geliştireceksiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak size gelişme kazandıracak ve kafanızdaki karışıklara çözüm bulacaksınız. Bugün cesaretli yapınızı ortaya koyarken yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

BAŞAK: Yeni planlar için desteğe ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

TERAZİ: İşbirlikleri ve iletişimde bazı önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündüğü konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişiler çok önemli.

AKREP: Baskıcı duyguları sevmiyorsunuz. Fikirlerinizi ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Davranışlarınız bazı kişilerin hoşuna gitmiyor.

YAY: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza önem vermelisiniz. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin hoşuna gidiyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Bazen öyle içine kapanıyorsunuz ki hiç kimse sizi anlayamıyor. Bugün uzak duygular içindesiniz. Yeni projeler gündemde ve kafanızı meşgul edecek.

KOVA: Çevreyle ilişkilerinizde istemediğiniz sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Maddi konularda yeni açılımların söz konusu olacağı durumlar mevcut.

BALIK: Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere karşı ön yargılı olmamalısınız.