Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 29 Haziran 2022

Güne Başlarken | 29 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 29 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, İsveç Başbakanı Andersson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in katıldığı dörtlü zirve sona erdi. Görüşme sonrası liderler ortak bildiri imza törenine katıldı. 4'lü zirve sonrası açıklama yapan Stoltenberg, "Türkiye'nin kaygılarını gideren bir anlaşmadır bu. PKK terör örgütü gibi örgütlerden Türkiye, uzun bir dönem muzdarip olmuştur. İsveç, Türkiye ve Finlandiya hükümetleri bir anlaşmaya varmışlardır. İsveç ve Finlandiya, terör örgütleriyle mücadele etme konusunda Türkiye ile anlaşmaya varmışlardır" ifadelerini kullandı.

Manisa'da Hüseyin Yurtseven (71), boşanma aşamasındaki eşi Ummuhan Yurtseven (65) ile oğlu Mustafa Yurtseven'i (45) tabancayla vurarak öldürdü. Yurtseven, olayın yaşandığı sokakta suç aletiyle birlikte polise teslim oldu.

Haberin Devamı

ABD Hazine Bakanlığı, Rusya’dan ABD’ye altın ithalatına yasak getirildiğini ve Rus savunma sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 100 kişi ve kuruma yaptırım uygulandığını duyurdu.

 Çorum’un Osmancık ilçesinde akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış dere taşkınına neden oldu. Tarım arazileri sular altında kalırken, taşan dere nedeniyle 5 ev tedbir amaçlı tahliye edildi.

Güne Dair Notlar

  • 29 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,66 TL, euro ise 17,52 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Seversin, STAR TV: 20.00 Sinema: Komşum Bir Ajan, ATV: 20.00 Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster?

SHOW TV: 20.00 Sinema: Züğürt Ağa, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Günlük burç yorumları

KOÇ: Jüpiter’in verdiği güçten kaynaklanan kişisel davranışlarınızla çevrenizde fark yaratıyorsunuz. Yaşadığınız alınganlıkların temelinde, kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistliğiniz yatıyor.

BOĞA: Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar kuracaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün. Kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz.

İKİZLER: Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili düzenlemeye ihtiyaç duyacaksınız. Enerjik olmanız, iş temponuzu hızlandıracak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Koşulların değişken tablolar çizmesi, kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Sakin olmaya ihtiyacınız var.

ASLAN: Mars, kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerlerken, kişiselliğinizi ortak ilişkilerinizle güçlü bir şekilde birleştireceğinizi gösteriyor. Hırsınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz.

BAŞAK: Aldığınız her sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Mesleğinizle ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Hayatınıza olumlu katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecek. Çalışmalarınız takdir görüyor.

TERAZİ: Ay, kombinasyon burcunuz İkizler’de ilerliyor. İçsel enerjinizin yüksekliği, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek istiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Motivasyon gücünüz yüksek.

YAY: Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekip kaçamak yapma arzusu duyabilirsiniz, dikkat.

OĞLAK: Kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. İstediğiniz konuma gelmek istiyorsanız sabırlı olmalısınız.

KOVA: Ay, İkizler’de ilerliyor. Mesleğinizde ilerlemek istiyorsunuz. Duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün, olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Sonuç sizden yana olacaktır.

BALIK: Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Kişisel yetenekleriniz ve yaratıcılığınız göze çarpıyor.

Haberin Devamı