Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 29 Mart 2022

Güne Başlarken | 29 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 29 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Bugün sizlerle paylaşacağımız bir güzel haber daha var" diyerek yerli otomobile yönelik destek ve yeni hedefleri açıkladı. "81 ilimizin tamamında bin 500’den fazla yüksek hızlı şarj istasyonu kurulmasına yönelik çalışmalara 300 milyon liralık bir destek sağlıyoruz. Amacımız bir yıl içinde ülkemizde yaygın bir yüksek hızlı şarj alt yapısını sağlamaktır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Anayasa Komisyonu’nda kabul edilen Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin bugün TBMM Genel Kurulunda görüşülmeye başlanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

ABD Bölge Mahkemesi Yargıcı David Carter, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 2020 seçimlerinde Kongre'yi yasa dışı bir şekilde engellemeye “büyük ihtimalle” teşebbüs etmiş olabileceğine hükmetti.

ABD Başkanı Joe Biden, daha önce Rusya'da rejim değişikliği olması gerektiği yönünde yaptığı açıklamaların ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için "Ne düşündüğü umurumda değil" dedi.

Rusya Savunma Bakanlığı, Türk uzmanlar tarafından 2 mayının tespit edilerek etkisiz hale getirildiğini hatırlatarak, fırtına sonucu çıpalarından kurtulan Ukrayna’ya ait mayınların hala Karadeniz’de sürüklenme riskinin bulunduğunu açıkladı.

Güne Dair Notlar

  • 29 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,83 TL, euro ise 16,30 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 7°C, 14°C Parçalı, yer yer çok bulutlu
Antalya, 12°C, 18°C İç kesimleri sağanak yağışlı
Ankara, 3°C, 15°C Öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı
Trabzon, 5°C, 14°C Parçalı, yer yer çok bulutlu
Diyarbakır, 3°C, 17°C Parçalı ve az bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kız Kardeş, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Destan, SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Baba,

TV8: 20.00 Survivor All Star 2022, FOX: 20.00 Evlilik Hakkında Her Şey, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Masumlar Apartmanı

29 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Siz, dostluğu seven birisiniz ve duygusal kırgınlıklarınızı unutarak sevdiklerinizin her şeyine koşuyorsunuz.

BOĞA: Son günlerde partnerinizle ilgili bazı konuları takıntı derecesine getirdiniz ve bu durum sizi olumsuz etkileyebilir. Biraz daha ılımlı olun. Karşınızdakini de keskin sınırlar içine sokmadan bu sorunu çözün.

Haberin Devamı

İKİZLER: Bugüne sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Sosyal hayatınızla ilgi aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirin. Kişisel başarıyı önemsemeyin çünkü değişikliğe ihtiyacınız var.

YENGEÇ: Beraber çalıştığınız kişilerle ilgili istemediğiniz davranışlardan etkileniyorsunuz. Mevcut dengeyi korumak için zorlanıyor ve kendi isteklerinizi kabul ettirmek için ince planlar yapıyorsunuz.

ASLAN: Maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Olumsuzluklardan etkilenmeyerek kararlı davranın. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Daha temkinli olmaya yönelmelisiniz. Kazançlı çıkacaksınız.

BAŞAK: Yakın dostunuza vereceğiniz destekle birlikte yeni konular gündeme gelecek. Aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatının doğması, sizin konuya daha çözümleyici olarak yaklaşmanızı sağlayacak.

TERAZİ: Çok farklı konulara kafa yormanız ve hatta bazı girişimlerde bulunmanız güzel. Ama o an için halledilmesi şart olmayan küçük pürüzlere takılmanız anlamsız. Gereksiz yere zaman kaybediyorsunuz.

Haberin Devamı

AKREP: Yeni proje ve işler konusunda artan arayışınız sizi tatminsiz yapabilir. İşte bu noktada çok titiz ve detaycı düşünerek yanlış adımlar atmayın. Sezgilerinizden çok aklınızla hareket edin.

YAY: Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Eğer ortama ayak uydurur ve çekingen kalmazsanız kazançlı çıkarsınız. Arkadaşlarınız arasında size farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmelisiniz.

OĞLAK: Size yeni kazanımlar sağlayacak olan iş konusunda bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu davranışınızın uygun olduğunu bilmelisiniz. Yakın dostlarınızla birlikte olmalısınız.

KOVA: Kısa sürede olayların lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmalar gündeme gelecek. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir. Her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz.

BALIK: Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece duygularınızın yönlendireceği bir gün olacak. Orijinal fikirlere açıksınız.

Haberin Devamı