Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 29 Nisan 2022

Güne Başlarken | 29 Nisan 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 29 Nisan 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Meteoroloji'den yağış uyarısı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durum raporu belli oldu. 29 Nisan Cuma gününden itibaren yurdun doğusundan başlayacak olan sağanak yağış, cumartesi günü Türkiye genelinde etkili olacak. Ramazan Bayramı'nın ilk ve 2. gününün de yağışlı geçmesi bekleniyor. 

 İstanbul’un Tuzla ilçesinde düzenlenen operasyonda, kuaför salonundan yasa dışı göçmenlerin barındığı şok evine giden gizli geçişte 4 kişilik mülteci grubu ve yardım yataklık eden 2 kişi yakalandı.

Ukrayna’nın başkenti Kiev uzun bir aradan sonra yeniden Rus bombardımanının hedefi oldu.

Erzurum’un Olur ilçesinde meydana gelen kaza sonrası Oltu çayına uçan otomobilde bulunan 2 kişi aranıyor.

Dışişleri Bakanlığı'nca, Afganistan'ın Mezar-ı Şerif kentinde meydana gelen patlamalarda yaşanan can kayıpları ve yaralanmalardan büyük üzüntü duyulduğu belirtilerek, ülkede son dönemde yoğunlaşan terör saldırıları kınandı.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 29 Nisan günü saat 7.35'te dolar 14,79 TL, euro ise 15,55 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Arka Sokaklar (KANAL D)

Yerli Dizi: Kaderimin Oyunu (STAR)

Yerli Dizi: Yalnız Kurt (ATV)

Yerli Dizi: Aziz (SHOW)

Yerli Dizi: İyilik (FOX)

İftarda ne yesek?

  • EZOGELİN ÇORBASI
  • ANTEP USULÜ İÇLİ KÖFTE
  • SEBZELİ PİLAV
  • KREM KARAMEL

Tarifler için tıklayın!

Sahurda ne yesek?

  • Simit tost
  • Sele zeytin
  • Salatalık
  • Domates salatası
  • Haşlanmış yumurta

Ramazan ayına özel ufak bilgiler!

Ramazan bayramını sağlıklı geçirmek ve kilo almamak için 4 öneri

1. BAYRAM KAHVALTISINDA AŞIRIYA KAÇMAYIN
2. BAYRAMDA İKRAM EDİLENLERE DİKKAT EDİN
3. GÜNDE 8-10 BARDAK SU İÇİN
4. AZ YİYİP ÇOK HAREKET EDİN

Detaylar için tıklayın

Günlük burç yorumları

KOÇ: Amaçlarınızı gerçekleştirmek için işbirliğine ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızın göstereceği dostluk karşısında daha cesur davranacaksınız. Kendinizi güçlü hissetmek için motivasyona ihtiyacınız var.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevreyle ilişkilerinizi amacınıza uygun kullanacaksınız. Önünüzün açılması nedeniyle hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak tarzınız.

İKİZLER: Düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için bugün inatçı bir gününüzdesiniz. Müdahaleci yönlerinizi kullanıp yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmek zorundasınız. Çevrenizi kırıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün. Sıradışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman geleneksel davrandığınız için farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızı artırmalısınız.

ASLAN: Karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranın. Sizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmayın. Yaşama geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında çevrenizin de fikirlerine saygı göstermelisiniz.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerden daha fazla sorumluluk almak sizi sinirli yapıyor. İş çevrenizde saygılı ilişkilerin sizin için çok önemli olduğunu bilen arkadaşlarınız kendi işlerini de size yükleyebilirler.

TERAZİ: Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacaksınız. Kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni işler yapmak istiyorsanız uygun bir gün.

AKREP: Düşüncelerinizi duygusal şekilde ele aldığınız için olaylara karamsar yaklaşıyorsunuz. İdealleriniz konusunda ısrarcı olacaksınız. Gücünüzü ilişkilerinize yansıtmak istemeniz sizi çekici yapıyor.

Haberin Devamı

YAY: Derin düşünceler kişiliğinizi olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinizi korumak için fazla sorumluluk alıyorsunuz. Sizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

OĞLAK: Kaygıları bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için gelecek tekliflere hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yenilikleri kabullenmiyorsunuz.

KOVA: İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konulara ağırlık vereceksiniz. Bugün, partnerinizin güçlü özelliklerinden fazla etkilenebilirsiniz. Fakat onun inatçı tavırları canınızı sıkacak.

BALIK: Bugün düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp sessiz kalmak isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.