Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 30 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 30 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 30 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Kırıkkale'de, 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ehliyetsiz sürücü, kendisini takip eden motorsikletli polis ekibine çarptı. Kazada, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

-Polonya, Rus saldırılarına karşı Ukrayna’ya 18 adet kundağı motorlu obüs gönderdiğini duyurdu.

-Avrupa Birliği'nin (AB) yarınki liderler zirvesi öncesinde Rus petrolüne ambargo uygulanması konusunda anlaşma sağlayamadığı bildirildi.

-Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

-Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'un fethinin 569'uncu yıl dönümüne ilişkin, "İstanbul, altı asırdır tüm kültürler ve dinler için bir özgürlük, hoşgörü ve barış meşalesi olmuştur. Atalarımız, bu şehrin küresel barış davasını ilerletmedeki merkezi önemini anlamışlardı" dedi.

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 30 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 16,33 TL, euro ise 17,56 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Mandıra Filozofu İstanbul, STAR TV: 20.00 Sinema: Ava, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Hakim

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kuruş, TRT 1: 20.00 Alparslan: Büyük Selçuklu

Akşama ne yesek?

  • EZOGELİN ÇORBASI
  • KİRDE KEBABI
  • HUMUS
  • BROWNIE KEK 

Tarifler için tıklayın!

Sağlık için ufak bilgiler

Kuru cildi nemlendiren 4 müthiş besin

  • KIRMIZI BİBER
  • AVOKADO
  • YEŞİL ÇAY
  • TATLI PATATES 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Tavırlarınızla çevrenizde farklı bir imaj yaratıyorsunuz.

BOĞA: Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız her türlü çalışmanın alt yapısında sosyal hayatınızın etkisi çok büyük. Yaşamınızı kolaylaştırmak için pratik davranmalısınız.

İKİZLER: Akıllıca atacağınız adımlarınızla uzun zamandır arzu ettiğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün randevularınızı ertelemeyin.

YENGEÇ: Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur olmasından yanasınız. Bugün, ilişkilerinizde yaşadığınız olayları farklı bir bakış açısı ile değerlendirin. Yaşamınızı kolaylaştırmak için hareket geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıklı tarafına ağırlık vererek düşünüyorsunuz.

BAŞAK: Bugün işinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevre koşullara güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek için olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görmeniz önemli bir özellik.

TERAZİ: Yapmanız gereken birçok iş sizi bekliyor. Sorumluluğunuz arttıkça gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız.

AKREP: Duygusal yönlerinizle öne çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacak. Dostlarınızla ilgili yakın gelişmeleri çok iyi takip ediyorsunuz.

YAY: Bilinçaltınız özel duygulara takılmanız neden oluyor. Küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermeyin. Siz güçten yanasınız ama bu özelliğinizi sergilerken çevrenize yardım da edebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olarak karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken arzularınıza disiplin getiriyorsunuz. Bazı iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

KOVA: Başarınızı iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edin. Özel zevkleriniz için fazla para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığı istemiyorsanız çevrenizde sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine beklemeyi yeğlemelisiniz. Bu dönem yolculuklar söz konusu olacak.