Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 31 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 31 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 31 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Avrupa Birliği Rusya'dan ithal edilen petrolün yıl sonuna kadar yüzde 90 oranında azaltma kararı aldı. Avrupa Birliği (AB) ülkeleri Ukrayna'ya acil ihtiyaçları için 9 milyar euro yardım yapacak.

-Gaziantep’te Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed’in yüzüne tekme atan Şakir Çakır (39) gözaltına alındı.

-Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Yeşilkaya köyünde dolu yağışı ekili tarım arazilerine zarar verdi.

-ABD Başkanı Joe Biden, Ulusal Anma Günü'nde ülkelerin demokrasi ve özgürlük ilkeleri için fedakarlık etmeleri gerektiğini belirterek, "Ukrayna'nın mücadelesi demokrasi ve otokrasi arasındaki bir savaşın parçası" dedi.

-İzmir'in Ödemiş ilçesinde tanıştığı bir kadın tarafından ikram edilen su ile bayıltılan iş insanına uygunsuz fotoğraflarını çekerek şantaj yapan suç çetesi, polisin operasyonuyla çökertildi. Tehdit, şiddet ve şantaj suçlamasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı, diğer kişiler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 31 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 16, 39 TL, euro ise 17, 62 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kız Kardeş, STAR TV: 20.00 Sinema: Sultan, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Destan

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Baba, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Masumlar Apartmanı

Akşama ne yesek?

  • DOMATES ÇORBASI
  • PIRASA YEMEĞİ
  • PİRİNÇ PİLAVI
  • ÇİLEKLİ CHEESECAKE

Tarifler için tıklayın!

Sağlık için ufak bilgiler

Kilo vermenize yardımcı olabilecek sabah alışkanlıkları

  • ERKEN UYANIN
  • BİR BÜYÜK BARDAK SU İLE METABOLİZMANIZI UYANDIRIN
  • HER SABAH 10 DAKİKA MEDİTASYON YAPIN
  • PROTEİN YÜKLÜ BİR KAHVALTI TERCİH EDİN
  • HAREKETE GEÇİN 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bazı günler ayağınıza kadar gelen tekliflerin bilincinde olmuyorsunuz. Grup toplantılarında ve arkadaşlarınızla gezmelerinizde fazla para harcıyorsunuz. Daha sonra şikayet ediyorsunuz. Dikkatli olun.

BOĞA: Küçük olaylardan dolayı kendinizi güvensiz hissetmeyin. Böyle bir durum işiniz için en büyük tehlike demek. Ortam gereği çabuk davrandığınız yerlerde hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede belirttiğiniz konularda gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında sorular sorulmasından hoşlanmıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Tercihlerinizi yanlış kullanmayın. Köklü değişimler gezegeni karşıt Plüton’dan aldığınız olumsuz etkiyle fevri davranabilirsiniz. Aykırı düşüncelerle öne çıkmayın. Farklı konuşmayı adet haline getirdiniz.

ASLAN: Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız kendinize zaman ayırın. Zamanla her şey farklılaşıyor. Olayları olduğu gibi kabul ederek yaşamınızı daha kolaylaştırabilirsiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız.

BAŞAK: İş yerinde tedirgin davranıyorsunuz. İş disiplininizin mükemmel olması sizi başarıya daha kısa sürede götürüyor. Yine de işinizi şansa bırakmamak iyi bir davranış. Temkinli yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor.

TERAZİ: Her şey istediğiniz gibi olacak. Yalnız eski hataları tekrar ederseniz aynı problemler gündeme gelebilir. Her zamankinden daha çekicisiniz. Çalışkan birisiniz. Sorumluluk almaktan yorulmuyorsunuz.

AKREP: Aşk sizin için ciddi bir olay olmasına rağmen çevreniz tarafından yanlış anlaşılıyorsunuz. Sürekli kendinizi savunmaktan yorulmuş olmalısınız. Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz.

Haberin Devamı

YAY: İyi niyetli yaklaşımlarınız çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için her konuya uygun çözümler getirmeniz arkadaşlarınız tarafından sevgiyle karşılanıyor. İnatçı günlerin birindesiniz.

OĞLAK: Çeşitli dış etkenlerin engellemelerine karşın fikirlerinizi sessizce hayata geçirin. Karşınıza çıkan zorluklarla yılmadan mücadele etmeniz sizi daha da güçlendirerek motive olmanızı sağlayacak. Başarı çok yakın.

KOVA: Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız. Amaçlarınız doğrultusunda ilerlerken dış etkenler rahatsız etmiyor da, sadece kendi içinizde yarattığınız bazı anlamsız kuruntular size engel teşkil ediyor.

BALIK: Çok hareketli bir gündesiniz. Parasal konularda şansınız size yardım edebilir. Ama şansınızı da zorlamadan doğru beklenti içinde olmalısınız. İşinizle ilgili sizden beklenen konuyu hatasız sonuçlandırmaya bakın.