Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 31 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 31 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 31 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da 3 cemevine saldıran şahsın Eskişehir’e giderken yakalandığını açıkladı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde kurtların saldırdığı sürüdeki 18 koyun telef oldu.

İzmir’in Buca ilçesinde yolcu dolmuşu ile kamyonetin karıştığı kazada 12 kişi yaralandı. Hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne ait lojistik binasında meydana gelen yangının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yangın dolayısıyla oluşan zarar, en kısa zamanda telafi edilecektir" diyerek geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Turkcell Süper Kupa finalinde Trabzonspor, Sivasspor ile karşılaştı. Trabzonspor, sahadan 4-0 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 31 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,91 TL, euro ise 18,32 TL.
Hava durumu ise şöyle:

İSTANBUL 23°C, 33°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 23°C, 32°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA 26°C, 31°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA 26°C, 31°C
Az bulutlu ve açık

TRABZON 23°C, 29°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DİYARBAKIR 21°C, 42°C
Az bulutlu ve açık

 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Yayla çorbası,
  • Biber dolması,
  • Semizotu salatası
  • Kakaolu puding

Tarifler için tıklayın.

Sağlık için ipuçları

30'lu yaşlar için cilt bakımı

  • CİLDİ NEMLENDİRİN
  • UYKU ÖNCESİ BAKIMI UNUTMAYIN
  • HER MEVSİM CİLDİ GÜNEŞTEN KORUYUN
  • ŞEKERDEN UZAN DURUN

Akşam TV'de ne var?

96 Saat - Kanal D

ÇGHB 2 - STAR TV

Tozluyaka - FOX

Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Show TV

Masterchef Türkiye - TV8

Gül Masalı - ATV

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün gizli arzularınızın belirginleşmesi, partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

BOĞA: Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.

İKİZLER: Çevrenize karşı farklı davranıyorsunuz. Duygusal konulara uzak görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. İhmal ettiğiniz dostlarınız sizden haber bekliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizden faydalanacaksınız. Özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.

ASLAN: Özellikle sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, ön yargısız yaklaşım tarzınız, karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor.

BAŞAK: Değişim içinde olduğunuz için bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Gelecekle ilgili planlarınız artıyor.

TERAZİ: Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Jüpiter’in geri hareketi sizi de etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplininizle göz dolduracaksınız.

AKREP: Çalışma hayatınız duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu için etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe kolay aksettirebiliyorsunuz. Bugün sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu olacak.

Haberin Devamı

YAY: İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

OĞLAK: Bugün gizli arzularınızın belirginleşmesi, partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

KOVA: Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz.

BALIK: İnatla sürdürdüğünüz iş temposunu yavaşlatmalısınız. Yeni hedefleriniz için fazla zorlanıyor ve kendinize eziyet ediyorsunuz. Bağırsak problemleri yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı