Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 8 Haziran 2022

Güne Başlarken | 8 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 8 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Bakan Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "DÜNYADA SAYILI, TÜRKİYE’DE İLK! Bursa Şehir Hastanesinde yapılan ameliyatta, kalbinde delik bulunan bir hasta kalbe giden bir damarın anormal seyir göstermesi nedeniyle klasik yöntem yerine karaciğerde açılan tünel ile kalbe ulaşılıp, deliğin kapatılması yöntemiyle tedavi edildi." dedi.

 İzmir'in Karşıyaka ilçesinde cinsel organı açık şekilde sokakta dolaşan ve görüntüleri sosyal medyada infiale neden olan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Bursa'da arkadaşlarıyla birlikte alkol aldığı iddia edilen İbrahim Kargı (37), dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikteki uçurumdan dere kenarına yuvarlandı. Kargı, ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nda kabul edilen 2021 Yılı Türkiye Raporu'na ilişkin, "Ülkemiz ve AB arasındaki ilişkilerin karşılıklı çabalarla güçlendirilmesi ihtiyacı ortadayken, AP'nin sığ ve vizyonsuz bir yaklaşımla bu ihtiyacı görmezden gelerek, raporda önyargılı ve gerçeklikten kopuk değerlendirmelerde bulunmasını kabul etmiyor ve reddediyoruz" açıklamasında bulundu.

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre Türkiye'de kuvvetli sağanak yağışlar etkili olmaya devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Gaziantep, Kilis, Kütahya, Afyonkarahisar ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz’in iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu, Amasya, Tokat, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ile Sinop, Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon’un iç kesimleri), Akdeniz’in iç kesimleri (Isparta, Burdur, Antalya'nın kuzeybatısı, Kahramanmaraş’ın batısı ile (Adana, Mersin ve Osmaniye’nin kuzeyi), İç Anadolu’nun güney ve doğusu (Kırıkkale, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya, Karaman) ile Ankara, Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 8 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,86 TL, euro ise 18,05 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var? 

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Seversin, STAR TV: 20.00 Sinema: Ali Baba ve 7 Cüceler, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kuruluş Osman

SHOW TV: 20.00 Sinema: Tokatçı, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Günlük burç yorumları

KOÇ: İyi niyetli yaklaşımlarınız çevrenizde saygı çemberinin oluşmasını sağlıyor. Siz de bu olaydan müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün savaşçı Mars, sizi olumlu etkilemeye devam ediyor. Ciddi kararlar arifesindesiniz.

BOĞA: Ele aldığınız tüm konuları kısa süre içinde sonuçlandırmak isteyişiniz gurur verici. Her şey istediğiniz gibi olacak. Siz ne deseniz de o bildiğinden şaşmıyor. O, herkesten çok kendine güveniyor.

İKİZLER: Çalıştığınız iş yerindeki olumsuz bir gelişme motivasyonunuzu etkiliyor. Gereksiz şekilde huzursuz hissediyorsunuz. Bugün eski anılar sizi geçmişe götürebilir. Bazı duygulara alışmaya çalışmanız güzel.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Her konuda özgür davranmak istediğinizden engellerden kurtulmak için elinizden geleni yapar ve isteğinize kavuşursunuz. Sevdiğiniz in her sözünü farklı irdeliyorsunuz. Güven duygusu çok önemli.

ASLAN: Liderlik özelliğiniz her konuda kendini gösterirken ufukta yeni sorumluluklar sizi bekliyor. Sabırlı olmalısınız. Duygularınızı karşı tarafa aktarırken abartıyorsunuz. Karşı tarafın sizi anlamasını beklemek hata.

BAŞAK: Tamamlanmamış bir sürü işiniz var. Sonradan sorun olabilecek bu işleri bir an önce bitirmeye çalışmalısınız. Yenileri sizi bekliyor. Kapris yapmanın zamanı değil. Sizi anlamalarını beklerseniz kaybınız çok olacak.

TERAZİ: Dengeleri koruyarak iş yaşantınızdaki başarınızın devamlılığını sağlıyorsunuz. Sizden istenen bir iş konusunda acele etmeyin. Duygularınızı iyi ifade ediyorsunuz. Kusursuz bir aşk peşindesiniz.

AKREP: Risk taşıyan ve güçlü desteğe ihtiyaç duyulan bir iş için sizi isteyebilirler. Gerekli olabilecek bütün donanımları açıklamalısınız. Sevdiğiniz kişi sizin duygusallığınızdan mutlu olurken tepkileriniz onu yoruyor.

Haberin Devamı

YAY: Sizi kendinizle baş başa bıraktıkları işlerde her zaman başarılı oluyor ve çevrenize de umut veriyorsunuz. Partneriniz sizin sevgi anlayışınızı anlamakta bazen zorlanıyor. Değişmeler yaşıyorsunuz.

OĞLAK: Bugün planladığınız işlerde sorununuz olmasa bile, çevreniz sizinle iletişim kopukluğundan şikayet edebilir. Bazen sevdiğiniz insanı uzaklaştırıyorsunuz. Oysa, siz çok farklı birisiniz.

KOVA: İşinizin günlük akışı içinde her an kendinize değişik şeyler bularak, uzaklaşmak istediğiniz konuları unutuyorsunuz. Bu yüzden işinizi aksatmıyorsunuz. Çevrenize karşı takındığınız tavır sizi farklı yapıyor.

BALIK: Sizi yanlış tavırlar içine sürükleyebilecek sorunların üst üste gelebileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Her şeyi olağan karşılamalısınız. Size duygu karmaşası yaşatan partnerinize karşı davranış analizi yapmalısınız.