Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 8 Mart 2022

Güne Başlarken | 8 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 8 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kuleba, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin doğrudan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek istediğini duyurarak, "Devlet Başkanı Zelenskiy, Putin ile doğrudan görüşme dahil hiçbir şeyden korkmuyor. Putin de korkmuyorsa toplantıya gelsin, otursunlar konuşsunlar" dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'da devam eden savaşa rağmen halen başkent Kiev’de kaldığını, kaçmadığını ve kimseden korkmadığını belirterek, "Kiev'de kalıyorum. Bankova'dayım. Saklanmıyorum ve kimseden korkmuyorum" dedi.

Rusya hükümeti, işgal düzenlediği Ukrayna'da sivillerin tahliyesi için ülkenin bazı kentlerinde sessizlik rejimi ilan edildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

FIFA'da yetkililer, Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği harekat sonrasında bu ülkelerde görev yapan teknik direktör ve futbolcuların geleceğiyle ilgili konuşmak üzere bir araya geldi.

Sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesine yönelik düzenlemenin çalışmaları sürüyor. Konu, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nda gündeme gelirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantı sonrasında Sağlık Bakanı Koca ile düzenlemenin detaylarını istişare ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa’da 5 kişi ile birlikte bir iş yerini basıp 2 kişiyi yaralayan zanlı, saklandığı elbise dolabının arkasındaki gizli bölmede yakalandı. Polisi karşısında gören zanlı, üzerindeki şoku uzun süre atlatamadı.

Güne Dair Notlar

  • 8 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,39 , euro ise 15,66 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 3°C, 7°C Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
Antalya, 9°C, 17°C Akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı
Ankara, 2°C, 8°C Yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı
Trabzon, 6°C, 10°C Aralıklı yağmurlu
Diyarbakır, 3°C, 12°C Yağmur ve sağanak yağışlı


Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kız Kardeş, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Destan, SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Baba

FOX: 20.00 Yerli Dizi: Evlilik Hakkında Her Şey, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Masumlar Apartmanı

Günün videosu

Günün köşe yazısı

8 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Ailenizin fikrini almanız gerekirken, fevri davranışlarınız onların canını sıkabilir. Bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Karşılıklı fikir çatışmaları içinde olacağınız bir gün. Enerji konusunda başarılısınız.

BOĞA: Partnerinize anaç duygularla yaklaşmanız hoşuna gidecek. Birbirinize destek verirken bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Yardımlaşma duygunuzun yoğun olduğu bir gündesiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.

YENGEÇ: Çevrenizle ilgili değişim söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecek. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve fikirler vereceksiniz.

ASLAN: Maddi konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda istediğiniz şartların gündeme gelmesi sizin çabanız sayesinde gerçekleşecek. Düşündüğünüz şeyler için ilginç yolculuk planları yapabilirsiniz.

BAŞAK: Gücünüzü kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi öne çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Başarılı işler yaptığınızda kendinizi özel ve farklı hissediyorsunuz, motivasyon gücünüz artıyor.

Haberin Devamı

TERAZİ: Daha iyi pozisyonlar için kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. İstekler ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Karşılaşacağınız olaylara karşı tavırlarınızı iyi belirlemelisiniz.

AKREP: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkıp kafanızda en mükemmeli oluşturuyorsunuz. Bugün, birçok değişik fırsatın kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz.

YAY: İlişkilerinizde nitelikli kişilerle birlikte olmaktan, gurur verici davranışlarla karşılaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacak ve çevrenizde takdir göreceksiniz. Dikkatli olmalısınız.

OĞLAK: Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevreden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen şeyler başkaları için önemli olabilir. Aranıza mesafe koymalı ama iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz.

KOVA: Çevreyle ilişkileri, aile ilişkileri ile paralel götürmek zorunda kalacağınız bir gün. İsteklerinizdeki artışlarınızı yönlendirme konusunda baskıcı davranmanıza rağmen, sevilen ve sayılan biri olmayı başarıyorsunuz.

Haberin Devamı

BALIK: Çevrenize karşı baskıcı tavırlar sergileyerek tepki alabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecek. Aile içi sorunlara ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bakmalısınız.