Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 8 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 8 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 8 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe, Japonya'nın batısındaki Nara kentinde konuşma yaptığı sırada suikasta uğradı. Göğsünden vurularak yaralanan eski başbakan hastaneye kaldırıldı. Abe'nin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

43 ilin geçiş noktasında bulunan ve 'kilit kavşak' olarak bilinen Kırıkkale'de Kurban Bayramı yoğunluğu devam ediyor.

İstanbul Bakırköy'de avukat Servet Bakırtaş ve müvekkili Öznur Tufan'ı tabancayla vurarak öldüren şüpheli Abdullah Türkoğlu, maktül Bakırtaş'a karşı "Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürme" maktül Tufan'a karşı da "Tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

Sarallar operasyonunda gözaltına alınarak bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden iş adamı Erdal Acar ve Şahin Gürz’ün arasında yer aldığı toplam 78 şüpheli tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildiler.

Haberin Devamı

 

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik'in vefatının ardından vasiyeti ile ilgili kardeşi Günay Girik'in iddialarına yeğeni Fatma Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik'in avukatından açıklama geldi. Ailenin avukatlarından Sabit Emekdar, Fatma Girik'in vasiyetini hazırladığı tarihte iddia edildiğinin aksine akıl sağlığının yerinde olduğunu belirterek, "Vasiyetin tanzimi usul ve esas açısından tümüyle yasal mevzuata uygun olarak en ince detaya kadar gözetilerek gerçekleştirilmiş olup Fatma Girik, 2018 yılında, 2 tanık eşliğinde, devlet hastanesinden sağlık raporu alarak noter kanalıyla bu vasiyetnameyi bırakmıştır." dedi.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, meydana gelen sel nedeniyle Nallıhan- Ankara karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Güne Dair Notlar

  • 8 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,27 TL, euro ise 17,50 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Çember, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Ah Nerede, ATV: 20.00 Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster?

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Günlük burç yorumları

KOÇ: Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Çıkabilecek engellere dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Kendi düşüncelerinizi savunduğunuz müddetçe sonuca varamazsınız. Hatalarınızı kabul etmek zorundasınız.

Haberin Devamı

BOĞA: Kendi duygularınızın önemli olduğunu zannederek hata üstüne hata yapıyorsunuz. Partnerinizle takışmayın. Nasıl olsa o haklı çıkıyor. İçinizdeki bitmeyen çatışma yüzünden ilişkiniz tehlikeye giriyor.

İKİZLER: Problemlerinizi gözünüzde fazla büyütüyor ve kendinizi üzüyorsunuz. Her şeyi zamana bırakın. Geçmişinizle ilgili olaylarda haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, olaylara daha farklı bakıyorsunuz.

YENGEÇ: Yaşantınızda farklı değerler peşinde koşmanızın mükafatını görüyorsunuz. Sınırlarınızı aşmalısınız. Soruların cevabını partnerinize sormadan çözemezsiniz. Karşılıklı her şeyi konuşarak açıklığa kavuşturacaksınız.

ASLAN: Sıradışı işler için yaratılmışsınız. Fırsatları iyi değerlendirdiğiniz zaman başarı sizin olacak. Sevdiğiniz kişi ile çatışma içinde olmanız sizin suçunuz. İsteklerinizde ısrar etmeniz tartışmaya neden oluyor.

Haberin Devamı

BAŞAK: Son günlerde sinirli olmanız çevreniz tarafından hoş karşılanmıyor. Bugün daha dikkatli olmalısınız. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz.

TERAZİ: İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gün. Bugün, alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Epey hassas bir gün. Çevrenizden fazlaca etkileniyor ve size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.

AKREP: Mantığınız bugün işe yaramayabilir. Olayların detayına inmemeli ve kendinize bir program seçmelisiniz. Duygularınızı ifade ederken sabit düşüncelerden uzak kalın. Bugün hataya açıksınız, dikkatli olmalısınız.

YAY: İş yaşantınızda kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor. Daha fazla zafere ihtiyacınız var. Nedensiz öfkenizin sebebi içinizdeki sıkıntı. Kendinizi ifade edemediğiniz zaman kaprisli oluyorsunuz. Bugün gerginsiniz.

OĞLAK: İşbirliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çekişmeli ilişkiler size göre değil. Birbirinize karşı daha anlayışlı olmayı denemelisiniz. Sonuç lehinize gelişecek.

Haberin Devamı

KOVA: Dostlarınızın işinize yapacağı katkıları önemseyin. Kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz. Yaşadığınız her duygunun farklı bir anlamı olduğu muhakkak. Eski hatalarınızı düşünün. Cilt sorunlarınız olabilir.

BALIK: İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problem çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. İlişkilerinizde karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz. Oysa onun yapabileceği fazla bir şeyi yok. Fazla tepkili davranıyorsunuz.