Türkiye (Son Dakika) Hangi uçuşlar iptal edildi? THY ve Pegasus İptal Edilen Seferler!

Hangi uçuşlar iptal edildi? THY ve Pegasus İptal Edilen Seferler!

Paylaş
Hangi uçuşlar iptal edildi? THY ve Pegasus İptal Edilen Seferler!

İstanbul’da günlerdir verilen kar uyarısı nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında uçuşların iptal olup olmayacağı merak ediliyordu. THY ve Pegasus’tan uçuş iptallerine ilişkin açıklama geldi. Peki, bugün uçuşlar iptal mi? İstanbul ve Sabiha Gökçen’de 9-10 Mart hangi uçuşlar iptal? İşte detaylar…

THY ve PEGASUS uçuş iptalleri gündeme oturdu. Meteoroloji, 10-11 Mart tarihi itibariyle İstanbul’da kar yağışının etkili olacağını ve kar kalınlığını kent merkezlerinde 30 santimetreyi bulabileceğini kaydetmişti. THY ve Pegasus tarafından yapılan açıklamada İstanbul ve Sabiha Gökçen’de uçuşların iptal edildiğini duyurdu…

Haberin Devamı

BUGÜN UÇUŞLAR İPTAL Mİ?

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı sebebiyle 10 Mart tarihinde İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşların iptal edildiğini duyurdu. Ancak bugün yani 9 Mart Çarşamba günü iptal edilen bir uçuş bulunmuyor.

Uçuş iptaline ilişkin bir açıklama da Pegasus’tan geldi. Havayolu şirketinden yapılan açıklamada 10-11 Mart tarihlerinde uçuşların iptal edildiği duyuruldu. Ancak 9 Mart Çarşamba günü için bir uçuş iptalinden bahsedilmedi.

THY’DEN UÇUŞ İPTALİ AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları’nın, resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada 10 Mart tarihli uçuşların iptal edildiği duyuruldu. THY açıklamasında

" Değerli yolcularımız,

İstanbul’da yaşanması beklenen hava muhalefeti nedeniyle, 10 Mart 2022 tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarımızda iptaller yaşanmaktadır. Uçuşlarınız ile ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden; uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, iade, değişiklik veya açığa alma gibi haklarınızı yine aynı sayfadan öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz ve biletin düzenlendiği acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler.

Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

PEGASUS’TAN UÇUŞ İPTALİ AÇIKLAMASI

Uçuşların iptaline ilişkin bir açıklama da Pegasus'tan geldi.

Pegasus, resmi internet sitesinde 10-11 Mart tarihli uçuşların iptaline ilişkin yapılan açıklamada "Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.

Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz." İfadelerine yer verildi.

THY İPTAL OLAN UÇUŞLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PEGASUS İPTAL OLAN UÇUŞLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ