Türkiye (Son Dakika) Hemşire eşine kabusu yaşattı! 112'yi aradı diye verilen ceza isyan ettirdi

Hemşire eşine kabusu yaşattı! 112'yi aradı diye verilen ceza isyan ettirdi

Paylaş
Hemşire eşine kabusu yaşattı! 112'yi aradı diye verilen ceza isyan ettirdi

Adana'da geçtiğimiz yıl hemşire Dilek Güven’i , 'Sen toprağa, ben cezaevine gireceğim’ diyerek 7 yerinden bıçaklayan Hüseyin Güney'e 112'yi aradığı için verilen ceza isyan ettirdi.

Adana'da geçtiğimiz yıl bir çocuk annesi hemşire Dilek Güven’i (41), "Sen toprağa, ben cezaevine gireceğim’ diyerek 7 yerinden bıçaklayan Hüseyin Güven (41) 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yoğun bakım hemşiresi olarak çalışırken şu anda masa başı hemşirelik yaptığını ifade eden Güven, “6 gün yoğun bakımda 14 gün de serviste yattım. Ben yerde kanlar içerisinde yatarken benim yalvarmam üzerine 112’yi arayıp beni hastaneye götürdüğü için 5 yıl ceza aldı. Bunun 4 yılını yatar dediler. Bir insan canı bu kadar ucuz olmamalı." dedi.

Haberin Devamı

Sabah'tan Murat Karaman'ın haberine göre, Adana'da ilk eşinden boşanan 1 çocuk annesi hemşire Dilek Güven, 8 sene önce halı sahada işçi olarak çalışan Hüseyin Güven ile evlendi. Çiftin bu evlilikten 2 çocukları oldu. İddiaya göre çift, Dilek Güven'in önceki eşinden olan çocuğu yüzünden sürekli kavga etmeye başladı.

BİR İNSANI CANI BU KADAR UCUZ OLMAMALI

1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Hüseyin Güven 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Boşanma aşamasında olduğu eşine verilen cezayı az bulan Dilek Güven, "Eşim tarafından 7 yerimden bıçaklandım. Kendi kendime yaptığımı, evimi terk ettiğimi söyledi. Mahkemede namusuma iftira attı, leke sürdü. Ağır yaralandığım olayda evlatlarım için yaşama tutundum. Ben yerde kanlar içerisinde yatarken benim yalvarmam üzerine 112'yi arayıp hastaneye götürdüğü için bu cezayı verdiler. Bir insan canı bu kadar ucuz olmamalı. Adalet savaşının içerisindeyim" diye konuştu.

Haberin Devamı