Türkiye (Son Dakika) Herkes bu olayı konuştu! Valilikten açıklama geldi

Herkes bu olayı konuştu! Valilikten açıklama geldi

Paylaş
Herkes bu olayı konuştu! Valilikten açıklama geldi

Denizli'de inanılmaz bir olay yaşandı. Sabah saatlerinde taksiden inen üstsüz kadın, markete girip alışveriş yaptı. Kadına ait güvenlik kamerası kayıtlarının, marketteki görevliler tarafından sosyal medyada paylaşılması sonrası güvenlik güçleri harekete geçti. Olayın ardından kimliği belirlenip gözaltına alınan kadınla ilgili valilikten açıklama geldi.

Denizli'de önceki gün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesindeki marketin önüne yanaşan taksiden üstsüz şekilde inen kadın, hiçbir bir şey yokmuş gibi aynı şekilde içeriye girdi. Görenlerin şaşkına döndüğü kadın, yarı çıplak bir şekilde marketten alışveriş yapmaya başladı. Hayrete düşen market çalışanı ve müşteriye aldırış etmeyen üstsüz kadın, gayet rahat tavırlarıyla alışverişini yaptıktan sonra geldiği taksiye binerek bölgeden uzaklaştı.

Haberin Devamı

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Denizli Valiliği, Pamukkale ilçesinde, bir tekel bayisine üzeri çıplak gelen kadınla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından olaya derhal müdahale edilip araç plakası ve kişinin kimliği tespit edilerek kısa sürede yakalanmış ve olayla ilgili adli işlemlere başlanmıştır.

Hayasızca hareketlerde bulunmak suçundan çıkarılmış olduğu adli makamlar tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır" denildi.

Üstsüz alışverişe soruşturma Denizli’de sabaha karşı taksiden indikten sonra üstsüz şekilde gittiği marketten alışveriş yapan kadın hakkında soruşturma başlatıldı.