Hurdacıların silahlı ve bıçaklı kavgasında çok sayıda yaralı var

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde hurdacılar arasında çıkan ve ailelerin de karıştığı bıçaklı ve silahlı kavgada 15 kişi yaralandı.
19 Mayıs 2022 , Perşembe 19:31
HATAY (İHA)
Edinilen bilgiye göre, Saraykent Mahallesi 31’inci sokakta, 2 kişi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Ailelerinde araya girdiği taşlı sopalı kavgada bıçak ve silahlarda konuştu. Yaralılar çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, olay yerine çok sayıda çevik, özel harekat sevk edildi. Kavgada 3’ü ağır olmak üzere toplamda 15 kişi yaralandı.
Öte yandan olay sonrası polis ekipleri tarafından evlerde yapılan aramalarda çok sayıda madde ele geçirildiği ekiplerin tarafından evlerde aramalarının sürdürüldüğü öğrenildi.
İlgili Haber
BUNLARI DA OKUYUN
-
Korkutan yangın söndürüldü! Geri dönüşüm tesisi kullanılamaz hale geldi
-
Kapadokya Üniversitesi Öğretim Üyesi alacak! İşte başvuru detayları
-
Balıkesir Üniversitesi Sürekli İşçi alacak! İşte başvuru detayları
-
İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alacak! İşte başvuru detayları
-
Son dakika haberi: Konya'da katliam gibi kaza! Ölüler ve yaralılar var