Türkiye (Son Dakika) İnşaattan düştü, 5 saat kurtarılmayı bekledi

İnşaattan düştü, 5 saat kurtarılmayı bekledi

Paylaş
İnşaattan düştü, 5 saat kurtarılmayı bekledi

Adana'da çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşerek ağır yaralanan 52 yaşındaki Halil İbrahim Dönmez, 5 saat boyunca kurtarılmayı bekledi.

Evine dönmeyince aramaya çıkan yakınları Halil İbrahim Dönmez'i çalıştığı inşaatın bodrum katında yaralı olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Dönmez'in vücudunda ve kafatasında kırık olduğu bildirildi.

18 METREDEN DÜŞTÜ


Merkez Seyhan ilçesinin Yeşilyurt mahallesinde oturan Halil İbrahim Dönmez, sabah saat 07.30 sıralarında Kurtuluş mahallesinde çalıştığı inşaata gitmek için evden çıktı. Adam, mesai bitimi üzerini değiştirmek isterken 18 metre yüksekliğindeki 5'inci kattan düşerek yaralandı. Dönmez'in düştüğünü kimse fark etmezken şantiye bekçisi de inşaatın girişini kapattı.

BODRUMDAN GELEN İNİLTİLERİ DUYDULAR


Halil İbrahim Dönmez'in eve gelmemesi üzerine endişelenen yakınları, polis merkezine giderek 'kayıp' başvurusunda bulundu, ardından da aramaya çıktı. Dönmez'in gidebileceği yerleri ve arkadaşlarını arayan yakınları, son olarak kıyafetini değiştirirken görüldüğünü öğrendi. Bunun üzerine çalıştığı inşaata giden yakınları Dönmez'in motosikletini görünce, şantiye bekçisi ile içeri girip aramaya başladı. Katlarda yapılan aramadan sonra bodrum kattan gelen iniltiler üzerine aşağıya inen yakınları, Halil İbrahim Dönmez'i yaralı halde buldular.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Halil İbrahim Dönmez, olay yerine çağrılan ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ve kafatasında kırık olduğu belirlenen Halil İbrahim Dönmez'in hayati tehlikesi sürüyor. Yakınları kontrol etmeden inşaatın girişini kapatan şantiye bekçisine tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Haberin Devamı