Türkiye (Son Dakika) İstanbul’da metro, tramvaylar ve Marmaray saat kaça kadar çalışıyor? Bugün (10 Mart) metro, tramvay ve Marmaray saatleri uzatıldı mı?

İstanbul’da metro, tramvaylar ve Marmaray saat kaça kadar çalışıyor? Bugün (10 Mart) metro, tramvay ve Marmaray saatleri uzatıldı mı?

Paylaş
İstanbul’da metro, tramvaylar ve Marmaray saat kaça kadar çalışıyor? Bugün (10 Mart) metro, tramvay ve Marmaray saatleri uzatıldı mı?

İstanbul’da alınan kar önlemlerinin arasına metro, tramvay ve Marmaray da katıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda metro, tramvay ve Marmaray saatlerinin uzatıldığı duyuruldu…

Günlerdir beklenen kar yağışı 9 Mart gecesi itibariyle kent genelinde etkisini gösterecek. İstanbul Valiliği vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için bir dizi önlemi hayata geçirdi. Bu kapsamda kent genelindeki tüm okullar tatil edilirken, AVM’lerin çalışma saatleri de değişti. Bir diğer önlem ise, İstanbul’da metro, tramvay ve Marmaray saatlerinin uzatılması oldu…

Haberin Devamı

İSTANBUL’DA METRO, TRAMVAYLAR VE MARMARAY SAAT KAÇA KADAR ÇALIŞIYOR?

9 Mart tarihi itibariyle yoğun kar yağışı altında kalacak İstanbul’da metro, tramvay ve Marmaray saatleri uzatıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferlerinin 9-13 Mart tarihleri arasında gece saat 02.00'ye kadar hizmet vereceğini duyurdu.

İBB'ye bağlı faaliyet gösteren Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise

"İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle 9 Mart Çarşamba gününden, 13 Mart Pazar gününe kadar M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9 metro, F1 füniküler ve T1, T4, T5 tramvay hatlarımızda seferlerimiz 02.00’ye kadar uzatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.