Türkiye (Son Dakika) Kaçak olarak yakalanan lezbiyen çift Türkiye'de kötü muamele gördüklerini iddia etti

Kaçak olarak yakalanan lezbiyen çift Türkiye'de kötü muamele gördüklerini iddia etti

Paylaş
Kaçak olarak yakalanan lezbiyen çift Türkiye'de kötü muamele gördüklerini iddia etti

Pasaportsuz geldikleri Türkiye'den İspanya'ya gönderilen lezbiyen çift, Türkiye'de 'Cinsel tercihleri nedeniyle tutulduklarını ve kötü muamele gördüklerini' iddia etti

İngiltere'de yaşayan İspanyol Maria Jimena Rico ile Mısırlı sevgilisi Shaza İsmail İbrahim, ölüm döşeğinde yatan Shaza'nın annesini görmek için Londra'dan ayrıldı.

Ancak Dubai'ye ulaştıklarında hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar. Shaza'nın babası "Annen ağır hasta" diyerek kızını kandırmıştı. Annenin sağlık durumu iyiydi.

TUZAK KURDU


Habertürk'ün haberine göre; Dubai'den Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e uçan İkiliyi takip eden baba, kızına yeni bir tuzak kurdu. Baba Gökhan, Gürcistan'dan Londra'ya uçmayı bekleyen kızların pasaportlarını çaldı ve yırttı. Bunun üzerine çift, Türkiye'ye Kaçak giriş yaptı.

3 GÜN GÖZALTINDA TUTULDUKLARINI SÖYLEDİLER


Gönderildikleri İspanya'da basın toplantısı düzenleyen çift, Gürcistan'dan Türkiye'ye yürüyerek geçtikten sonra Samsun'da pasaportları olmadığı için gözaltına alındıklarını söylediler. Daha sonra serbest bırakılan ikili, bu kez İstanbul'da gözaltına alındı. Türkiye'de 3 gün gözaltında tutulduklarını iddia eden kızlar, "Bunda lezbiyen olmamızın etkisi olduğuna inanıyoruz" ifadesini kullandılar.


İngiltere'den yola çıkıp kaybolan lezbiyen kızlar Türkiye'de bulundu!

Haberin Devamı