Türkiye (Son Dakika) Kadıköy'de eğlenmeye gitti, kör oldu!

Kadıköy'de eğlenmeye gitti, kör oldu!

Paylaş
Kadıköy'de eğlenmeye gitti, kör oldu!

Geçtiğimiz Ocak ayında Kadıköy'deki Dorock XL isimli mekanda genç bir kadının başına gelenler sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadının yüzünde şişe patladı ve defalarca ameliyat oldu. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı

14 Ocak 2017 akşamı, İstanbul Kadıköy'de Dorock XL isimli mekanda Nagihan Örküş isimli kadının yüzünde şişe patladı. Sol gözünün görme yetisi yüzde 10'a kadar düşen Nagihan Örküş, başından geçen korkunç olayı ve sonrasında yaşananları SuperHaber'e anlattı.

Sol gözünden defalarca ameliyat olan Nagihan Örküş, mağduriyetinin hâlâ giderilmediğini, hukuki mücadeleye başlayacağını söyledi.


"KAZADAN DOLAYI İŞSİZ KALDIM"


Bu kazadan sonra işsiz kaldığını söyleyen Nagihan Örküş, "Kazayı duyururken yazdığım tweetlerde "Param olmadığı için dava açamıyorum" gibi bir ifade var ve bu yanlış anlaşıldı. Evet, işsiz kaldım, fakat bu kazadan dolayı işsiz kaldım. Buradan "Param yok, avukat tutamıyorum" gibi bir şey anlaşılmamalı kesinlikle. Burada kast ettiğim dava masrafları. Bunlar zamanla çıkıyor. Ne madden, ne de manen bununla ilgilenecek durumda olmadığım için gecikti dava. Avukatımın da bu şekilde etiketlenmesini istemiyorum, yanlış anlaşılma varsa düzeltiyorum" dedi.



3 AMELİYAT GEÇİRDİ


Nagihan Örküş 3 ameliyat geçirdiğini, 4'üncüsünü de olacağını açıklayarak, "Davayı kazanırım ya da kazanmam, buna hukuk karar verecek. Ben maddi olarak zararımın tazminini talep ediyorum. Dava açmaya gerek kalmadan anlaşmak istedim ama olmadı. Şu an engelli raporu alamıyorum. SGK bana "Tedavi bittikten sonra malülen emekli olabilirsin" dedi. Ama bunun da tedavi bittikten sonra tespiti gerekiyor. Gözümün yüze 100 kurtulma ihtimali de var, 3 ameliyat geçirdim, dördüncüyü de olacağım ama şu an sol gözüm yalnızca yüzde 10 görüyor" dedi.



"ANLAŞMAK İSTEDİM, KABUL ETMEDİLER"


Mekanın kendisini fırsatçılıkla suçladığını söyleyerek dava açacağını belirten Nagihan Örküş, "Ben anlaşmak istedim, maddi olarak talebim de oldu. Bunu asla reddetmiyorum. Beni fırsatçıkla suçladığı için Dorock XL, bunu da davama ekleyeceğim. Her şeyin kararını hukuk verecek. Önce rapor istediler benden, yaklaşık 1 hafta sonra da avukatıma "Talep ettiğiniz rakam yüksek, biz bunda bir sorumluluk görmüyoruz, kabul etmiyoruz" demişler. "İlgilendik" diyorlar ama ben kazadan sonra 3 gün hastanede yattım. "Biz kendimizi affettirmek istiyoruz" diye benimle görüşme talebinde bulunabilirlerdi, hiçbir şey yapmadılar" dedi.



Haberin Devamı