Türkiye (Son Dakika) Nihat Hatipoğlu'nun sağlığıyla ilgili son durum

Nihat Hatipoğlu'nun sağlığıyla ilgili son durum

Paylaş
Nihat Hatipoğlu'nun sağlığıyla ilgili son durum

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu corona virüs testinin pozitif çıktığını resmi hesapları üzerinden duyurmuştu. Bunun ardından yaptığı açıklamada tedavisinin olumlu bir şekilde devam ettiğini belirten Hatipoğlu köşe yazısında ise yaşadığı süreci anlatmıştı. Hatipoğlu'nun sağlık durumu hakkında meraklar artarken "Nihat Hatipoğlu öldü mü?" aramaları yapılıyor. Peki, Nihat Hatipoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun son durumu ünlü ilahiyatçının sevenleri tarafından merak konusu olmuştu. Covid-19 testinin pozitif çıktığını belirten Hatipoğlu’nun ardından hastalığına ilişkin bilgiler vermişti.

Haberin Devamı

Hastalığına ilişkin Twitter’den açıklamada bulunan Hatipoğlu “Dostlarım. İnşallah sıkıntıyı aşacağım. dualarınızla. Milyonlarca insan bir sevgi yumağı oldunuz ve dua ettiniz. Her kesimden,düşünceden,her meslek gurubundan. Küçüğü büyüğü, açığı kapalısı.7 den 77 ye. Sizi seviyorum. Yaptığınız güzel duaların milyoncasını Allah size saysın. Amin” demişti.

Nihat Hatipoğlu sağlık durumu nasıl?

Nihat Hatipoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili sevindirici haber ise geçtiğimiz günlerde gelmişti. Facebook hesabından yapılan açıklamada “covid-19 nedeniyle takip ve tedavisini yaptığımız Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamız sağlığına kavuştu. Kendisine sağlıklı günler diliyorum” denilmişti.