Türkiye (Son Dakika) Okullar tatil edildi! Eğitime kar yağışı engeli! Okulların tatil olduğu iller..

Okullar tatil edildi! Eğitime kar yağışı engeli! Okulların tatil olduğu iller..

Paylaş
Okullar tatil edildi! Eğitime kar yağışı engeli! Okulların tatil olduğu iller..

Meteoroloji'nin kar yağışı uyarıları nedeniyle bazı illerde okular tatil edildi. Öğrenciler ve velilerin merak ettiği kar tatili haberleri valilikler tarafından duyuruldu. Tatil haberleri peş peşe geldi. Peki hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? İşte, okulları tatil olan il ve ilçeler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının etkisini sürdürdüğü illerimizden tatil haberleri peş peşe geldi. İşte, tatil olan iller...

Haberin Devamı

Meteoroloji son dakika uyarıları sonrasında yurdun çeşitli bölgelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle illerden kar tatili haberleri geldi. Öğrenciler ve velilerin merak ettiği kar tatili haberleri valilikler tarafından duyuruldu.

DENİZLİ'DA KAR YAĞIŞI NEDENİYLE OKULLARA ARA VERİLDİ

Denizli’nin 4 ilçesinde yoğun kar yağışının ardından eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Denizli’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde her yeri beyaza bürüdü. Bazı ilçelerde 20 santimetreyi bulan kar kalındığı, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye kadar ulaştı. Sürücülere de zor anlar yaşatan kar, eğitime de engel getirdi. Olumsuz hava şartlarıyla beraber Çameli ve Çivril ilçelerinde 18 Ocak 2022 Salı günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime tabi olunan yerlerde, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde ise bütün okullardaki eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Haberin Devamı

GAZİANTEP'TE OKULLAR TATİL

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle eğitime yarın ara verildiğini duyurdu. Engelli ve hamile kamu personellerinin de idari izinli sayılacağını duyuran Vali Gül, paylaşımında şu ifadelere yer veridi:

"Meteorolojik verilere göre, sabah saatlerinden itibaren Gaziantep’te yoğun kar yağışı beklenmektedir. Öğrenci kardeşlerimizin sağlığı için okullar ve rehabilitasyon merkezleri 18 Ocak salı günü tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır."

KASTAMONU’DA OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLÇELER

Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava, bazı bölgelerde kar yağışı ve buzlanmaya neden oldu. Olumsuz hava koşullarının yaşandığı ve yoğun kar yağışının etkili olduğu Kastamonu’da 8 ilçede tüm okullar, 3 ilçede taşımalı eğitime 18 Ocak Salı günü 1 gün eğitime ara verildi.

Kastamonu Valiliğinden yapılan açıklamada, Ağlı, Azdavay, Devrekani, Taşköprü, Hanönü, Seydiler, Pınarbaşı ve Küre ilçelerindeki tüm okulların 18 Ocak'ta tatil edildiği duyuruldu.

Bozkurt, Daday ve İhsangazi ilçelerinde ise taşımalı eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.

Haberin Devamı