Türkiye (Son Dakika) Sağanak geliyor! Meteoroloji özellikle o bölgeyi uyardı

Sağanak geliyor! Meteoroloji özellikle o bölgeyi uyardı

Paylaş
Sağanak geliyor! Meteoroloji özellikle o bölgeyi uyardı

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından Kıyı Ege için sağanak uyarısı yapıldı. Perşembe gece başlayacak sağanağın 3 Aralık Cuma günü sabah saatlerinden itibaren etkisini artırıp, ertesi gün akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Fırtınanın geçen günlerde hayatı olumsuz etkilediği Kıyı Ege'de şimdi de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, perşembe gece saatlerinde başlayacak sağanağın 3 Aralık Cuma günü sabah saatlerinde etkisini artırıp, ertesi gün akşam saatlerine kadar aralıklara kadar süreceği belirtildi.

Haberin Devamı

İzmir genelinde kuvvetli yağmur (21-50 kg/m2), batı ve güneybatı kıyı ilçeleri Çeşme, Karaburun, Urla, Balçova, Güzelbahçe, Narlıdere, Karabağlar, Menderes, Seferihisar ve Selçuk'ta ise çok kuvvetli (51-75 kg/m2) ve yer yer şiddetli yağmur (76-100 kg/m2) beklendiği bildirildi. Kuvvetli yağışların neden olabileceği sel, su baskını, dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

İZMİR, (DHA)