Türkiye (Son Dakika) Son dakika haberi...Kaçan boğa refüjde sıkıştı, demire bağlayıp vinç ile taşıdılar

Son dakika haberi...Kaçan boğa refüjde sıkıştı, demire bağlayıp vinç ile taşıdılar

Paylaş
Son dakika haberi...Kaçan boğa refüjde sıkıştı, demire bağlayıp vinç ile taşıdılar

İstanbul Pendik’te, firar eden boğa D-100 karayolunda refüjde sıkıştı. D-100 karayolunda yoğunluk oluştu. Uyuşturucu iğne ile bayıltılan boğa, vincin sepetine bağlanarak, kamyonete taşındı.

İstanbul Pendik’te kaçan boğa, D-100 karayolunda orta refüjde yakalanırken sıkıştığı yerden vinç ile kurtarıldı. Firar eden boğayı kurtarma operasyonu sırasında D-100 karayolunda yoğunluk oluştu. Boğanın sahibi Hasan Uyanık, "Tosunu kaçırdık ama yakaladık. Arabalar sıkıştırınca buraya girdi. Memleketten geldi. Arabadan indirirken atladı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Pendik Kaynarca mevkiinde, saat 14.30 sıralarında TIR'dan kamyonete nakledilmeye çalışılan kurbanlık boğa, bir anda kaçtı. D-100 karayoluna giren boğa, araçların arasından geçtikten sonra orta refüje girdi.

Bariyerler ile tel korkuluklar arasında ilerleyen boğa sahibi tarafından yakalandıktan sonra demirlere bağlandı.

Boğa, bariyerlerin üzerinden çıkarılamayınca vinç çağrıldı. Bu sırada trafik ekipleri de şeridin birini kapatarak güvenlik önlemi aldı. Önce boğa uyuşturucu iğne yardımı ile bayıltıldı. Boğa, daha sonra olay yerine gelen vincin sepetine bağlanarak, kamyonete taşındı. Boğanın kaldırılması ile birlikte D-100 karayolunun trafiği tekrar normale döndü. Olayın ardından oluşan trafik ise havadan görüntülendi.

Haberin Devamı

Boğanın sahibi Hasan Uyanık, "Tosunu kaçırdık ama yakaladık. Arabalar sıkıştırınca buraya girdi. Bu kendimize ait kurban. Memleketten geldi. Arabadan indirirken atladı" şeklinde konuştu.