Türkiye (Son Dakika) TOÇEV’LE iyiliğe davet

TOÇEV’LE iyiliğe davet

Paylaş
TOÇEV’LE iyiliğe davet

İstanbul Force Kalamış sponsorluğunda Toçev destekli 'okumak her çocuğun hakkıdır' sloganı ile ev sahipliğini Nilgün Okutan ve Müberra Çakmak’ın üstlendiği davette bir çok ünlü katılımı bağış toplanarak onlarca çocuğun hayatına sihirli değnek değdi.

 

Başkanlığını Ebru Uygun’un yürüttüğü TOÇEV, okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocukların tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veriyor. “Okumak her çocuğun hakkıdır” diyerek çıktıkları yolda her çocuğu birey olarak kabul edip, onların kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışan vakıftır.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Force Kalamış sponsoru olduğu TOÇEV adına yapılan ev sahipliğini Nilgün Okutan ve Müberra Çakmak üstelendi. Davete bir çok ünlü katılımı oldu. Katılanlar arsında TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, Reklamcılar Esnaf Oda Başkanı Gülay Şele, Zeynep Eylem Şenkal, Elif Dağdeviren, Sevgi Ekiyor gibi isimlerin bulunduğu bu davette, sosyal medya paylaşımlarımdan ve farklı iletişim kanallarından toplumu bilinçlendirme ve iyiliğe davet ettiler. Bu davet sayesinde onlarca çocuğun eğitim hayatına dokunacak bağış toplantı.